влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Молодь ВПО Хмельничини вчились толерантному ставленню до культури, звичаїв народів інших країн

18 березня для молоді Хмельниччини було проведено майстер-клас «Толерантність в молодіжному середовищі», на заході були присутні мешканці міста та області. Майстер-клас було проведено спеціалістами громадської організації “Модерна молодь” у рамках проєкту “Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади Хмельницької області”.

Майстер-клас складався з таких тематик:

-Розгляд поняття толерантність: приклади з життя.

-Трактування поняття «толерантність» різними науками.

-Толерантність як впливає на права людини.

-Знайомство з культурою і традиціями країн Азії та Африки.

-Ознайомлення з традиціями та звичаями Західної України.

Отже на майстер-класі учасники ознайомились з багатогранністю нашого світу, культурою і традиціями країн Азії та Африки. Було проведено роботу над формуванням шанобливого ставлення до культури, традицій, способу життя і звичаїв народів інших країн. Також ознайомились з традиціями та звичаями Західної України, на завершення підвели підсумки та поділились враженнями.

Учасник майстер-класу Дмитро поділився своїми враженнями: “Майстер-клас був цікавим та різноманітним, дізнався культурні особливості країн, що дозволи з іншої сторони поглянути на дані країни. Що стосується толерантності, то особисто я не приділяв велике значення даному поняттю, не розумів де межа дозволеного, щоб не порушити права людей. Зараз таке розуміння у мене є, тому, можу впевнено сказати, що захів для мене був корисним”.

Нагадуємо, що Ви можете покращити свої знання під час консультації з кар’єрним радником ГО “Модерна молодь”, для запису на кар’єрну консультацію заповніть анкету за посиланням — https://forms.gle/uPxaBzf7TtfahhW3A Або пишіть на електронну адресу: modern.youth@ukr.net або в месенжер організації https://www.facebook.com/modern.youth.lg

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий