влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

7 березня відбулась Зум-конференція громадських об’єднань Хмельниччини на тему «Молодь майбутнє Хмельниччини»

На конференції обговорили погляд громадських об’єднань Хмельниччини на актуальні у сфері проблем молоді регіону та України.

Організатором конференції виступила ГО «Центр захисту Хмельничан». У конференції прийняли участь громадські об’єднання Хмельницької області: ГО «Громадський екологічний нагляд», ГО «Інституція громадських ініціатив», ГО «Повітряні ворота Хмельниччини», Громадська спілка «Фонд розвитку хмельницького аеропорту»,  ГО «Громадська ініціатива дій (ГІД)», Громадська організація «ЦЕНТР РОЗВИТКУ МІСЦЕВОЇ ДЕМОКРАТІЇ ТА СПІВРОБІТНИЦТВА» ГО «ЦЕНТР ПІДТРИМКИ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ», ГО «ГРОМАДА ПОДІЛЛЯ».

Також ГО «Сильне Місто» зробили презентацію щодо можливих дій місцевої влади та молодь організацій регіону  у сфері молодіжної політики.

Також було обговорення можливої взаємодії між організаціями та активістами, планування спільних дій та акцій, перейняття досвіду роботи в цій сфері.

Молодіжні організації та активісти будуть мати змогу познайомитись один з одним та налагодити співпрацю

 

Зустріч відбувалась в рамках ініціативи ГО «Центр захисту Хмельничан» «Розвиток Хмельниччини через діалог інститутів громадського суспільства»

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий