влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

До Всесвітнього дня цирку з новою програмою — «Цирковий Променад»

Національний цирк України презентує заключну програму сезону

 »Цирковий Променад»

 

 

 

15 квітня о 12:00, в день святкування 13-го Всесвітнього дня Цирку, в Національному цирку України відбудеться прем’єра нового шоу «Цирковий Променад». Всесвітній день Цирку є найважливішим спільним міжнародним святом циркового мистецтва та світової циркової спільноти. На прем’єрному показі в шоу братиме участь зіркова гостя- українська співачка, заслужена артистка України Камалія.

 

Завершення циркового сезону- це завжди яскрава подія! Тому ми зібрали найбільш вражаючі номери усього сезону в одному шоу!

 

Шоу складатиметься з одного акту без антракту. Вхід до цирку відчинятиметься за 45хв до часу вказаного на квитку. У фоє на глядачів чекатиме: безкоштовний аквагрим, цирковий інтерактив, жива музика та продовження фотовиставки про музикантів оркестру Національного цирку України. В манежі шоу на глядачів чекатимуть найкращі номери сезону, а саме: різноманітні повітряні гімнасти, канатоходці, еквілібристи, лазермен, ілюзіоніст та клоун, зворушливі коні та екзотичні тварини!

 

У випадку повітряної тривоги вистава призупиняється і відновлюється через 20-30 хв після її відбою. Якщо повітряна тривога триватиме надто довго, глядачі запрошуються відвідати виставу в іншій, зручний для них день.Обладнане укриття знаходиться в приміщенні цирку

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий