влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

OPERATORS CLUB: вже ТРЕТІЙ РІК В УКРАЇНІ!

У Києві відбулось відкриття та проведення щорічного змагання OPERATORS CLUB. Змагання проходять вже більше, ніж 20 років у Європі та вже ТРЕТІЙ РІК В УКРАЇНІ! І традиційно, ці змагання проходили в Національному виставковому центрі України ВДНГ.

Два оператора, які показали найкращий час за результатами проведення двох етапів змагання на гусеничних екскаваторах та навантажувачі Volvo, отримали можливість боротися за чемпіонський титул у Європейському фіналі, який восени цього року буде проходити в Швеції.

 
Клубу Операторів, заснованому в 1998 році у Німеччині, вже понад 20 років. Чергові змагання операторів відбулися навесні й ще будуть улітку в Європі та закінчаться восени грандіозним фіналом у Швеції.

 Історія Клубу почалася ще у 1998 році, коли в німецькому місті Нюрнберг підрозділ Volvo Construction Equipment організував та провів перші змагання для операторів будівельної техніки.

«Operators Club» – це змагання операторів важкої дорожньо-будівельної техніки, які більше 20 років проводяться у Європі та вже третій рік поспіль проходять в Україні. Організатор заходу – всесвітньо відомий виробник техніки компанія Volvo Construction Equipment, а також офіційний дилер Volvo CE в Україні ТОВ «ЕТС». Безкоштовно взяти участь у змаганнях міг оператор будь-якої техніки за умови наявності у нього чинного посвідчення тракториста-машиніста та попередньої реєстрації на сайті компанії: https://ets-group.com.ua/operators-club.

Метою заходу є популяризація професії оператора, яка дає можливість учасникам пишатися своїми навичками і здібностями та допомагає просувати цю важливу роботу серед молодого покоління й широкої громадськості.

Змагання Клубу Операторів відомі своїми непростими та захопливими випробуваннями на дорожньо-будівельній техніці Volvo, де переможцем стає оператор, який за мінімальний час без помилок виконає запропоновані завдання.

Також, це чудова можливість для фахівців, що працюють із дорожньо-будівельною технікою, обмінюватися досвідом із колегами.

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий