влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Олександр Крижов: пересувні медпункти Караманіца – неетичний передвиборчий піар.

 

Кандидат в мери міста Кривий Ріг від партії «Відродження» Костянтин Караманіц використовує неетичні методи передвиборчої боротьби. Про це заявив лікар криворізької лікарні «Мрія» та кандидат на посаду Криворізького міського голови від «Партії ветеранів Афганістану» Олександр Крижов в інтерв’ю сайту «Informator.kr».

«Є такий пан Караманіц, який дуже бореться за чисте повітря – правда, лише тоді, коли приходять вибори. А чи знає він, що на на Коломойцівський кар’єр завезли компоненти ракетного палива, і місто тепер буде дихати ще й диоксином . У нього ж КЗРК, де використовується вибухівка. І він повинен був першим намагатись зупинити це. Він непослідовний. Зараз медицину «включив», пересувні пункти», — заявив Олександр Крижов.

«Про медицину, яку Караманіц «приблизил к народу» можу сказати лише одне: неможна використовувати пенсіонерів, їх безпомічність та неплатоспроможність! Це – звичайний підкуп виборців. Піар – і більше нічого!» — додав кандидат на посаду міського голови.

«Якби Караманіц робив це постійно, а не лише перед виборами, було б набагато більше користі. Впевнений, що як тільки закінчаться вибори, він знову забуде про цих пенсіонерів. До того ж це, м’яко кажучи, неетично. Це може бути виправдано на війні, в польових умовах, де солдати по коліна в бруді, в сільській місцевості, а не в місті зі стількома поліклініками. Краще б він туди  вклав кошти,  де люди, як люди, з достоїнством отримали би медичну допомогу. А грузити людей в вантажівки і купляти їх дешевим ходом — сьогодні не на часі. Відправив би пенсіонерів обстежитись в поліклініку, де б вони відчули себе людьми, та заплатив би за це кошти.  Звичайна боротьба за голос пенсіонера» — резюмував Крижов.

Іван Орлов

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий