влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Скандал у ВНМУ «зам’яли» ???

У мережу інтернет не так давно потрапило відео, де комендант одного з гуртожитків ВНМУ ім. М.І. Пирогова вривається до студентської кімнати і починає галасувати та розкидати речі студентів…Цей текст знайшла у групі університету.


#общага #ВНМУ #
«Увага!! Увага!! Увага!! Увага!!!!!
Робим репости, ділимось з друзями.
У студентів виникають сумніви у психічному здоров’ї коменданта третього гуртожитку. Вдершись зранку перед парами в кімнату разом зі своїми посіпаками вона почала ритись в особистих речах студентів, кидатись речами, погрожувати деканатом, кричати образливі нецензурні слова та пересовувати меблі, не пояснивши абсолютно нічого. Результат її діянь дивіться на відео… Таке і навіть гірше можна спостерігати в гуртожитку #3 надзвичайно часто. Ні ректор, ні декан, ні міліція не взмозі допомогти в цій чи сотні подібних випадків дикої поведінки цієї збожеволівшої жінки… Крайніми виходять студенти яким в деканаті виписують догани, студенти навіть не пишуть заяв , тому що розуміють, що дядя декан все рівно оберне все проти них, а на прийом до ректора з таким питання їх просто не пустять. Ось такий у нас університет, і тільки ми, ми разом зможемо цьому зарадити. Будьте чемними навіть з такими людьми як наша героїня)) ЦІЙ ЛЮДИНІ З ЯВНИМ ПСИХІЧНИМ ВІДХИЛЯННЯМ НЕ МІСЦЕ НА ПОСАДІ КОМЕНДАНТА ГУРТОЖИТКУ!!!»


Продовження….

«От і продовження!Коменда якась безстрашна..!
Тільки ректор Василь Максимович єдиний підтримав студентів щодо звільнення скаженої крмендантши, попри вперту позицію студрати та деканату, які кістками вписувались за коменду, ніби вона особисто купила-повішала 100500 поличок та вставила особисто вікна- як почали пресувати мешканців гуртожитку-і тому «їй можна все»!
По кімнатах шниряють робочі, коменда і прихлєбатєлі зі студради, змушують підписувати якесь звернення шоб дати їй ще 30 днів…»
І на завершення…
«Залишили її, чув що деканат за неї вписався.»


Ось власне саме відео про яке іде річ

https://www.youtube.com/watch?v=O0OOwtiLcP8

Я не буду коментувати, хто винен у цій ситуації….Нехай краще це зроблять люди, які розуміються на цих речах. Знаю, що через страх проблем з навчанням та житлом це питання не набуло розголосу.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий