влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

У кінотеатрі Multiplex пройшла українська прем’єра пригодницької комедії «Покемон детектив Пікачу»

В столичному кінотеатрі Multiplex (Lavina Mall) відбувся допрем’єрний показ фільму «Покемон детектив Пікачу». Першими пригодницьку комедію подивились зіркові гості та прихильники покемонів: Володимир і Олександр Борисенки, Едуард «Діля» Приступа, Ірен Готьє, Микола Матросов, Тадеуш Муратов, гурт Cocos. Був присутній і співак та блогер Руслан Кузнєцов, який подарував свій голос одному з героїв фільму в українському дубляжі.

Події стрічки «Покемон детектив Пікачу», яка стартує у прокаті 9 травня, відбуваються у місті Райм-сіті, у якому мирно співіснують люди та покемони. Фільм розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Ґудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму належить з’ясувати, що сталось з батьком. У цьому допоможе покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого.

Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у Райм-сіті. Тім та Пікачу знайомляться з різними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу весь світ покемонів.

Партнерами допрем’єрного показу виступили радіостанція NRJ та AIR Network.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий