влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Танцюй серцем».Допрем’єрний показ

Кінотеатр «Планета Кіно» (ТРЦ «Блокбастер») та «Вольга Україна» запрошує 13 травня на допремєрний показ фільму «Танцюй серцем»

Комедійна драма «Танцюй серцем» знята у копродукції Бельгії та Франції. У режисерське крісло запросили Ладісласа Шолла, якому дали право змінювати сценарій на власний розсуд. Одним з важливих етапів підготовки був підбір акторського складу. Виконавці головних ролей мали одночасно бути майстерними танцюристами та талановитими акторами. Складнощі виникли на стадії підбору музики – треба було гармонійно поєднувати сучасні та класичні твори.

Хлопець Джозеф (Райан Бенсетті) приїжджає до Парижа аби взяти участь у престижному конкурсі хіп-хоп танцюристів. Аби мати місце для тренувань він, разом з друзями-танцюристами, влаштовується викладачем до школи класичного танцю. Тут він зустрічає Хлою (Алексія Джордано). Дівчина мріє пройти відбір і потрапити до відомої балетної трупи Нью-Йорку. Аби досягти успіху, Джозеф та Хлоя поєднують свої зусилля. Запальна суміш технік, ритмів та рухів –запорука їхнього успіху.

Трейлер фільму - https://www.youtube.com/watch?v=diwPwWJU598&feature=youtu.be

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий