влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Хто краде у Королевської?

Неголосування Наталії Королевської за опозиційний проект постанови щодо реалізації рекомендацій ПАРЄ стало приводом для її виключення з фракції.

12 березня вона пояснила: не голосувала, бо у неї вкрали картку для голосування. До правоохоронних органів з заявою про крадіжку Королевська не зверталася. Просто написала про цей «інцидент» у Фейсбуці.

Запис на Фейсбук-сторінці Наталії Королевської

Сьогодні парламент знову голосував за цей проект постанови. За – 147. на перший погляд здається, що Королевська виконала свою обіцянку. Електрона система Рада видає: Королевська натиснула кнопку «ЗА».

Але от біда. Голосування відбулося о 12.59. У цей час у Києві проходив громадський форум «Нові лідери – нова країна». Ви ж не здивуєтеся, якщо дізнаєтеся, що під час голосування у парламенті пані Королевська брала участь у цьому форумі? Ось і фото є:

Фото з Фейсбук-сторінки Наталії Королевської

Як Королевській вдалося проголосувати з форуму мені відомо. Мені цікаво, як сама Королевська це пояснить…
На останок хочу нагадати: особисте голосування народного депутата – норма Конституції. Якщо Королевська її порушує, то про яку нову країну вона говорить, якщо сама ж робить по-старому?
Кажете, що Ваша партія буде мати назву «Україна – вперед!»? Україна має йти вперед, але чи по дорозі державі з кнопкодавами та порушниками Конституції?

http://blogs.korrespondent.net

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий