влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Відкриття нової будівлі USAID в Києві

Посол США в Україні Джон Теффт, Директор Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Джед Бартон та Заступниця адміністратора Бюро Європи та Євразії USAID Пейдж Елекзендер 2 жовтня відкрили нову будівлю USAID в Києві на території комплексу посольства США по вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського 4. Ця подія також відзначила 20-ту річницю «Акту на підтримку свободи, демократії та відкритого ринку в Росії та європейських країнах, що розвиваються» (Акту на підтримку свободи), за якими Сполучені Штати надають допомогу  незалежним державам колишнього Радянського Союзу.

«За минулі 20 років, американський уряд надав понад 15 млрд. доларів США допомоги 12 країнам, з котрих майже 3 млрд. доларів США отримала Україна», сказав Посол США в Україні Джон Теффт. «Але щоб зрозуміти вплив, ми повинні оцінити те, що стоїть за великими цифрами. Треба подивитися на  кількість людей та соціальних інституцій, які отримали таку допомогу».

Віце-прем’єр-міністр України, Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова, Заступник Голови Адміністрації Президента України Марина Ставнійчук та Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов під час своїх виступів високо відзначили внески USAID у різноманітних областях, включаючи напрямки боротьби із туберкульозом та СНІДом, муніципального опалення та реформування бюджету.

Гостями церемонії були українські посадові особи і політики, дипломатичний корпус, представники громадянського суспільства та ділових кіл. Розгорнутий з цієї нагоди інформаційний ярмарок USAID та Відділу посольства США з питань преси, освіти і культури і їхніх партнерів розповіли про минуле й сьогодення американської допомоги Україні.

Виступ Посла США в Україні Джона Теффта на церемонії відкриття (англ.)

Виступ Заступниці адміністратора Бюро Європи та Євразії USAID Пейдж Елекзендер на церемонії відкриття (англ.)

Виступ Віце-прем’єр-міністра України, Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової

Фотографії з церемонії відкриття

ukrainian.ukraine.usembassy.gov

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий