влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

В турнірі на Кубок пам’яті героїв перемогла дружба і… «молодіжка» НРУ

19 лютого в Києві пройшов 6-й розіграш турніру на Кубок пам’яті героїв з міні-футболу серед молодіжних та студентських команд. Цього року він був присвячений визначному діячеві українського національного руху, голові Проводу ОУН (бандерівців), лідеру Антибільшовицького Блоку Народів Ярославу Стецьку, якому в січні виповнилося 100 років. Турнір традиційно організовано ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за сприяння громадської ініціативи «Оновлення країни».

 

В змаганнях брали участь команди МНК, студентські збірні Києво-Могилянської Академії, економічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка «Економфак», НАУ, команда фан-клубу римського «Лаціо» LSK Alati, команда Молодого Народного Руху, МГО «Студентської спілки «Студентський актив», а також команда «Олімпійські резерви», складена зі студентів КНЕУ та ГІ «Відсіч».

 

Турнір відбувався за «олімпійською системою» — навиліт. В результаті до півфіналу вийшли команди МНК, МНР, НАУКМА та «Студактиву».

 

В фінальному двобою сильнішим виявився Молодий Народний Рух, який здолав «Студентську спілку «Студентський актив» з рахунком 3:2. Третє місце – за Могилянкою, яка переграла Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

 

Організатор турніру, член МНК та активіст «Оновлення країни» Сергій Пархоменко подякував командам за участь і відзначив, що за 6 років завдяки турніру між різними організаціями налагодилася ефективна співпраця, було віднайдено нових активістів патріотичного руху та заангажовано нових партнерів до спільних заходів.

 

«Впевнений, окрім спортивних змагань, ми спільно організовуватимемо й інші акції, спрямовані на підняття почуття патріотизму в країні», — підкреслив Пархоменко.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий