влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

В результаті перерахунку голосів на вирішальній дільниці округу №215 переміг Андрій Іллєнко

У результаті перерахунку голосів на дільниці №800244 (раніше «уточнений протокол» було сфальшовано на користь провладного кандидата Галини Гереги) перемогу тут здобув свободівець Андрій Іллєнко. На разі перевага свободівця становить 94 голоси.

Свободівці виявили підробку «уточненого» протоколу ДВК №800244, де переміг Андрій Іллєнко: на дільниці свободівець набрав 539 голосів, а Герега – 428 (підтвердження – на фото), але в останній момент з’явився «уточнений» протокол, в якому все навпаки – Герега «набрала» 539 голосів, Андрій Іллєнко – 428.

У присутності лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока, юристів «Свободи», народного депутата Володимира Яворівського, чисельних представників ЗМІ було перераховано голоси, віддані за Герегу – їх виявилося 428 (один бюлетень зіпсовано). Цей результат усі присутні зустріли оплесками та вигуками «Слава Україні!», а активісти «Свободи», які перебувають біля ОВК, влаштували овації.

Після перерахунку голосів, відданих за свободівця Андрія Іллєнка, підтвердилося – його результат на дільниці №800244 – 538 голосів (один бюлетень зіпсовано). Комісія продовжує перерахунок голосів, відданих за інших кандидатів.

ОВК лишається опрацювати протокол ще однієї дільниці, де перевага Андрія Іллєнка становить 71 голос.

Доки тривав підрахунок голосів, біля приміщення ОВК розпочалася бійка. За інформацією «Свободи», зараз масово знімають охоронців біля супермаркетів мережі «Епіцентр»; їх звозять до ОВК, аби знищити виборчу документацію. У цей же час «беркутівці» не пускають до приміщення ОВК міжнародних спостерігачів, зокрема, від місії ОБСЄ.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий