влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

В Полтаві перемогає Регіонал!На черзі Херсон та Шахтарськ?

Кандидат у депутати до Полтавської обласної ради від Партії регіонів Микола Безпалий отримав, за попередніми даними, впевнену перемогу на проміжних виборах з обрання депутата обласної ради в м. Зіньків. Він набрав понад 40% голосів. Їх віддали 3 тис. 5 людей із 6 тис. 901, які взяли участь у голосуванні. Про це повідомили в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

«Перемога кандидата від партії влади вкотре підкреслює, що люди розуміють шлях, обраний нинішньою владою, – зазначив директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Микола Перепелиця. – Роз’яснення необхідності курсу реформ, розуміння важливості соціальних ініціатив Президента знайшло відгук у громаді, і тому люди зробили саме такий вибір».

Загалом у перегонах взяли участь 7 кандидатів:  Микола Безпалий (Партія регіонів), Олександр Матюшенко («Фронт змін»), Світлана Чикало (Українська народна партія), Петро Василинка (Комуністична партія), Віталій Панченко («Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличко «), Роман Чабановскій (» Всеукраїнське об’єднання «Свобода») та Олексій Карпенко («Наша Україна»).Депутат Полтавської обласної ради по одномандатному мажоритарному округу № 11 (Зіньків) Олег Кулінич був позбавлений повноважень у зв’язку з обранням його депутатом Верховної Ради по 147-му виборчому округу як самовисуванець.Полтавська обласна виборча комісія призначила проміжні вибори депутата в обласну раду по одномандатному мажоритарному округу № 11 (Зіньків) на 10 березня 2013 року.

За словами Миколи Перепелиці, вибори у Зінькові пройшли спокійно й організовано. За їхнім перебігом ретельно спостерігали представники різних політичних сил.

Микола Безпалий працює головним лікарем санаторію «Сосновий бір», що в с.Власівка Зіньківського району .

Проживає в м. Зіньків.

1946 року народження.

по матреиалам сайту np.pl.ua

 

 

Нагадаемо ща наступного тижня пройдуть вибори Херсонської обласної ради та Шахтарської міської ради Донецької області.

 

 

Кандидатом на проміжних виборах депутатів Херсонської обласної ради в одномандатному окрузі № 1 Херсонська обласна організація Партії регіонів висунула нинішнього главу Бериславської райдержадміністрації Юрія Сидоренка,а ХІІ конференція Херсонської обласної партійної організації «ВО« Батьківщина »одноголосно висунула кандидатом на проміжних виборах депутатів Херсонської обласної ради  Олексія Чачібаю

Єдиним кандидатом від опозиції на проміжних виборах, які пройдуть 17 березня, в Шахтарський міської ради (Донецька область) по мажоритарному округу висунутий член ВО «Свобода» Юрій Кондратьєв

 

Орлов Иван

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий