влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

В кінопрокат виходить новий фільм Віллена Новака «Чому я живий»?

4 листопада в національний кінопрокат виходить новий фільм класика українського кінематографа Віллена Новака «Чому я живий«?
Картину знято за автобіографічним оповіданням письменника та драматурга Євгена Митька «Тепер я турок, не козак…». Наприкінці 90-х він написав сценарій фільму та висловив бажання, щоб режисером картини виступив тільки Віллен Новак. Понад 20 років сценарій чекав на реалізацію.
Епічна сага «Чому я живий» заснована на реальних подіях, що сталися в середині XX століття. Юні Фрося та її коханий Льончик мріють одружитися, але батько дівчини категорично проти євреїв в сім’ї. Життя закоханих безповоротно змінюється, коли їхні рідні та мільйони інших людей стають жертвами війни. Героям доведеться пережити окупацію і фашистський терор, щоб зберегти любов та людяність у найтемніші часи.
???? Це правдива історія. Переглядаючи такі, стаєш більш людяним, розкриваєш нові грані душі. Є люди, які залишаються людьми в будь-яких ситуаціях. Саме про таких цей фільм. Це історія не лише двох сімей, а й народів.
/ Актор Віктор Жданов /
???? У мене відчуття, що ми беремо участь в історично важливому проєкті. Що це кіно, яке будуть дивитися наші діти, і будуть дивитися з вдячністю. Найважливіше, що ми робимо – ми знімаємо про вічне. Про те, що буде викликати у людей щирі емоції.
/ Оператор-постановник Данил Дєдков /
У ролях: Роланд Мішко, Анастасія Марків, Віктор Жданов, Ірина Мельник, Ольга Радчук, Олексій Горбунов, Георгій Делієв, Максим Горай та інші.
Фільм створений Одеська кіностудія за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий