влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Українські грузини незадоволені безцеремонністю Саакашвілі

image

7 грудня 2013 року об 11 годині біля центрального входу до мережі кав’ярень  «Kaffe», яка розташована у провулку Т.Шевченка, 3, групою громадян було проведено перформенс з висловленням протесту проти дій Екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі та лідера партії УДАР В.Кличка.
Вказана акція проводилась з метою привернення уваги громадськості до намірів впливових осіб Грузії сприяти проведенню в Україні  т.зв. «кольорових революцій» та безпосередньо втручатись у внутрішні справи іноземної держави.

image

Під час проведення акції молодь тримала в руках прапори Грузії з надписами «Політичні лузери – «GO HOME», «Нет иморту переворотов», «Україна не полігон для ЦРУ» та «Міша – вертайся в Грузію».

image

Не зважаючи на мирний протест молоді та відсутність в їх діях намірів вчинити якісь провокації, особистою охороною М.Саакашвілі (з’явилась раптово з чорного мікроавтобусу марки «Мерседес») та народними обранцями Марією Іоновою (голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення охорони материнства та детинства) та Чернегою Романом (голова підкомітету Верховної Ради України з питань захисту пав і свобод людини) силоміць вирвані з рук молоді пропори та в брутальній формі відштовхнуті в зону, яка дозволяє приховати невдоволення з боку українців.
Особливої уваги громадськості заслуговує те, що саме Іонова та Чернега – народні обранці та захисники української молоді, особисто клопотали перед органами МВС України про затримання, на їх переконання, провокаторів і порушників громадського порядку,  з метою недопущення міжнародного скандалу.

image

Зокрема, Роман Чернега, який повинен, відповідно до свого посадового становища (підкомітет у ВР Україні) боронити СВОБОДУ І ЧЕСТЬ ГРОМАДЯН, особисто силоміць провокував на сутички, виривав прапори, стискаючи зуби захищав власні політичні проекти та вибудував на людських долях шлях до ВЛАДИ і БЕЗМЕЖНОГО …
Не без уваги треба залишити і досить дивне місце зустрічі партійців від УДАРу та посадовця Грузії, що нагадує «таємні вечері» в задвірках…, а можливо приховування найпотаємнішого від суспільства.
Багато запитань, але треба задуматись, куди ведуть нас лідери опозиції та які цілі СУСПІЛЬСТВА вони переслідують???

Справедливий”, для видання “Громадський журналіст

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий