влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

У Києві відбулася церемонія нагородження «Зірки хокейного року»

Українська хокейна ліга вперше в своїй історії провела урочисту церемонію нагородження кращих гравців, тренерів, менеджерів і спортивних журналістів «Зірки хокейного року» сезону 2018/2019.

Захід пройшов в київському Freedom Hall, церемонію відвідали понад 250 осіб, серед яких були відомі українські спортсмени та зірки шоу-бізнесу, журналісти, представники бізнесу.

Партнерами заходу виступили ТМ «Паріматч», телеканал XSPORT, торгові марки «Артвайнері», «Конті», «Житня Сльоза» і «VODA.ua», Авторадіо та Джем ФМ. Систему електронних квитків для церемонії забезпечило квиткове агентство ESPORT.

Після червоної доріжки гостей зустрічала яскрава фото-зона з кубком чемпіона України з хокею, а також привітальна зона з частуваннями і напоями від партнерів заходу. Відкривало захід виступ барабанного дуету Rhythm Men.

Спеціальні виступи для гостей «Зірок хокейного року» підготували переможець проекту «Фабрика зірок-3», фіналіст шоу The Voice of Germany Стас Шурінс, а також переможниця проекту «Шанс», володарка Золотої зірки Алли Пугачової Наталя Валевська.

Провели церемонію вручення нагород ринг-анонсер каналу 2 + 2, радіо-ведучий ранкового «Вівсянка-шоу» Андрій Астахов і ведуча каналу XSPORT Марина Машкіна.

Відео-зйомку заходу проводив канал XSPORT — церемонія нагородження буде показана в записі на початку червня.

У 25 номінаціях за головні призи боролися більше 40 учасників, а кращих визначало експертне журі, куди крім легендарних українських хокеїстів і хокейних функціонерів увійшли дві спортивні редакції.

_

_________________________________________________________________

Повний список переможців церемонії «Зірки хокейного року» виглядає таким чином:

• Кращий воротар — Олег Петров ( «Дніпро»);

• Кращий захисник — Всеволод Толстушко ( «Кременчук»);

• Кращий нападаючий — Віталій Лялька ( «Донбас»);

• Кращий бомбардир і снайпер чемпіонату — Микола Кисельов ( «Кременчук»);

• Кращий тренер — Сергій Вітер ( «Донбас»)

• Кращий нападаючий захисного плану — Тимур Гриценко ( «Кременчук»);

• Найкращий новачок — Денис Бородай ( «Білий Барс»);

• Джентельмен на льоду — Олексій Красильников ( «Кременчук»);

• Кращий легіонер — Ілля Коренчук ( «Донбас»);

• Номінація «Золота шайба» — Артем Пуголовкін ( «Донбас»);

• Номінація «Золота ключка» — Олег Петров ( «Дніпро»);

• Номінація «Золотий свисток» — Олександр Батєзатов;

• Номінація «За вірність грі» — Віктор Захаров ( «Донбас»), Валерій Середенко (МХК «Динамо»), Андрій Хапков ( «Крижані Вовки»), Володимир Чердак (МХК «Динамо»),

• Номінація робота поза льоду — ХК «Донбас»

• Кращий гравець юніорської хокейної ліги — Артем Целогородцев ( «Дніпро»)

• Кращий український гравець на міжнародній арені — Андрій Міхнов ( «Тихи», Польща)

• Кращий гравець чемпіонату України з хокею серед жінок — Дар’я Цімеренко ( «Україночка»)

• Краща прес-служба — ХК «Донбас»

• Номінація «За підготовку кадрового резерву» — «Білий Барс»

• Кращі журналісти, що висвітлюють український хокей — Олексій Дишленко (сайт Segodnya.ua), Андрій Ковальський (телеканал ICTV), Олександр Сукманський (телеканал XSPORT), Андрій Твердохліб ( «Чемпіон»).

Також окремими нагородами в номінації «За внесок в розвиток хокею» були відзначені президенти клубів УХЛ і титульний партнер Ліги. Свої заслужені призи отримали — Костянтин Єфименко, Борис Колесников, Сергій Мазур, Владислав Мангер і представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра.

_________________________________________________________________

Генеральний директор Української хокейної ліги Сергій Варламов поділився емоціями після церемонії, а також розповів, чому важливо проводити такі заходи:

 

- Я радий, що захід пройшов на дуже високому рівні. В українському хокеї ще не було подібних церемоній, але я впевнений, що робити подібне потрібно в кінці кожного сезону. Дуже приємно, коли твої труди і старання оцінюють по заслугах, нагороджують. Саме тому ми вирішили перейняти досвід інших видів спорту і топових хокейних ліг по всьому світу, і відзначити кращих з кращих в минулому сезоні.

Звичайно, такі церемонії важливі як для популяризації, так і для розвитку українського хокею. Зараз всі наші сили йдуть на те, щоб піднімати рівень цього виду спорту, а такі заходи — це в першу чергу імідж Ліги. Повторюся, все пройшло на дуже високому рівні і, я сподіваюся, що наші гості, партнери та номінанти отримали задоволення від церемонії.

Ми вдячні всім, хто прийшов на церемонію, боровся в номінаціях, нагороджував переможців. Звичайно ж, ми вдячні нашим партнерам і артистам, без яких було б неможливе проведення церемонії. Також подякую командам, тренерам, менеджерам, співробітникам клубів за те, що вже третій рік поспіль вони дарують нам яскравий і насичений чемпіонат.

Окремих слів подяки гідні ЗМІ і журналісти, з якими ми тісно співпрацюємо з сезону в сезон, і які підтримують і популяризують український хокей.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий