влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Точка сидіння визначає точку зору!

Класика від прем’єра-камікадзе:
«Уряд юридично є повністю легітимним і продовжує працювати» , — 28.02.16р. Яценюк про «свій» Уряд. Це попри відсутність коаліції.
«Коаліція – інструмент несення відповідальності за уряд, який сформований цією коаліцією. Нема коаліції – нема уряду», — 23.09.08р. Яценюк про Уряд Тимошенко після розвалу коаліції НУНС-БЮТ.
А діяли все ті ж норми Конституції…
А ще Яценюк вимагав повторного (!) голосування за відставку Уряду Азарова у грудні 13-го, твердячи, що нічого дивного у цьому немає — закони, бачте, десятки разів переголосувають на тій же сесії. Та тепер його соратники (перший замголови регламентного комітету Павло Пинзеник) по тим же Законам твердить, що повторне (!) голосування за відставку глави Уряду не матиме юридичної сили.
Яценюк не один такий, що сперечається «сам із собою» (звичний недуг нашої «еліти»), але ж ніхто більше не обіцяв, що жити із ганьбою не буде, навіть «якщо куля в лоб». Щоправда не пояснив тоді, що таке ганьба у його розумінні. Напевне ганьбою для нього є втрата такого улюбленого крісла із зарплатою в 6 000 грн. (з 01.01.16р. цілих 27 000 грн.) до якого йшов роками важкої праці…

PS: Від 03.09.08р.
Попри заяви окремих політиків щодо розвалу демократичної коаліції створений демократичною коаліцією уряд залишається легітимним та працездатним. Про це заявила сьогодні в телевізійному зверненні (!!!!) до українського народу Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. «Уряд нормально працював, працює і буде працювати», — підкреслила Прем’єр-міністр.
А що тепер каже відомо усім…

Фото профиля Ярослава Макітры

Ярослав Макітра

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий