влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Термінове Відкрите Звернення «Громадянського Комітету Національного Порятунку»

 

Термінове
Відкрите Звернення
«Громадянського Комітету Національного Порятунку»
до
Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України,
Міністерства Закордонних Справ України, Ради Національної Безпеки і Оборони України.

ГО «Громадянський Комітет Національного Порятунку» та низка інших Громадських Організацій висловлюють своє занепокоєння у зв’язку з активізацією окремих дипломатичних та політичних структур Російської Федерації щодо розширення зон Митного Союзу за рахунок України. На наше переконання, приєднання України до Митного Союзу несе пряму загрозу Територіальній цілісності, Суверенітету та економічній Незалежності України.
Керуючись своїми Конституційними Правами, ми, як представники громадянського суспільства, об’єднання громадян, звертаємось до центральних органів влади та Президента України з вимогою припинення маніпулювання питанням щодо вступу України до Митного Союзу та офіційного визначення позиції України як країни, що вважає єдиним правильним курсом — курс на Євроінтеграцію.
У випадку, якщо вищезазначені вимоги не будуть прийняті до уваги, активісти «Громадянського Комітету Національного Порятунку» та інших Громадських об’єднань будуть вимушені вдатися до акції Громадянської непокори, та оголосити збір підписів Громадян України за дострокове припинення повноважень Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України.

Документ прийнято 28.01.2013 року.

Голова Правління Нусс Павло

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий