влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Саме такими словами починалася Друга світова…..

Саме такими словами  А. Гітлера  починалася Друга світова:

«Более десяти миллионов немцев живут в двух государствах, расположенных возле наших границ… Не может быть сомнений, что политическое отделение от рейха не должно привести к лишению их прав, точнее, основного права — на самоопределение. Для мировой державы нестерпимо сознавать, что братья по расе, поддерживающие ее, подвергаются жесточайшим преследованиям и мучениям за свое стремление быть вместе с нацией, разделить ее судьбу. В интересы германского рейха входит защита этих немцев, которые живут вдоль наших границ, но не могут самостоятельно отстоять свою политическую и духовную свободу. «(20.02. 1938 год).

Зараз цей вислів Гітлера нічим не відрізняється від лозунгів В. Путіна…… Я вважаю, що теперішні дії російських політиків, можуть призвести до Третьої світової. Україна взмозі самостійно вирішити свої проблеми, без закордонних посередників. Я взагалі не розумію подій, що відбуваються в Криму….З чого ви взяли, що на російськомовне населення хтось нападає чи завдає утисків!? Якщо ви про мовний закон, то цей закон не забороняє спілкуватися тією мовою, якою тобі зручно, але його сенс у тому, що українська мова — єдина державна мова! Все, що відбувається зараз це провина інформаційної дезінформації. Ви думаєте, що кримські татари, які постійно воювали за свою незалежність від Російської імперії хочуть знову такої долі? Україна це країна, в якій за весь період незалежності не проливалася кров мирного населення, а віднедавна цей страшний період кровопролиття почався і у нашій країні…..Ця інформаційна війна, що ведеться проти кожного з нас призводить до братовбивства….

Я людина, яка побувавши в усіх частинах України, можу сказати, що немає у нас бендерівців, фашистів чи москалів, ми всі любимо нашу Батьківщину однаково, нас усіх об’єднує Україна. Ми всі допомагаємо один одному, адже південні та центральні області постачають нам сільськогосподарську продукцію, східні — індустріальну, в західних та північних зосереджена атомна енергетика та рекреація, а півострів АР Крим на 97% забеспечується прісною водою з України, а взамін Україна отримує с/г та оздоровчі комплекси. Кожна область України це незвичайний мальовничий куточок, який має свою неповторність. Це можу сказати Вам я, проста людина, яка народилася і довгий час жила у центральній Україні, а останніх два роки мешкаю на сході України. Мені не байдужа доля нашої країни, я не хочу щоб Україну розшматували на частини, як шматок м’яса, бо ми не м’ясо, а кожен з нас це серце України і допоки ми разом серце України битеметься вічно. Не дай комусь погасити твій внутрішній вогонь!

Мирослава Дворніцька, Луганськ.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий