влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Рік гучних українських кінопрем’єр: відбулася презентація лінійки від FILM.UA Distribution в межах Зимового Кіноринку ОМКФ

22-24 лютого у Києві проходить Зимовий Кіноринок ОМКФ у межах якого провідні українські дистриб’ютори презентують лінійку фільмів, які з’являться на великих екранах у 2022 році.

FILM.UA Group підготували чимало сюрпризів: у їхній добірці фільми на будь який смак — і комедії, і екшени, і воєнні драми, і навіть горор.

Творці кінострічок презентували свої проєкти, розповіли про сюжет та художні особливості. Захід модерувала Надія Коротушка, директорка напрямку кінотеатральної дистрибуції  FILM.UA Group.

FILM.UA Distribution запустили роботу над 13-ма повними метрами у 2022 році, 2 з яких успішно пройшли перевірку не лише пандемією COVID-19, а й конкуренцією серед мейджорських релізів. Протягом року ми презентуємо 11 різних, самобутніх проєктів, над вирбноцтвим яких працювали професійні продакшн-компанії України. Кожен з цих проєктів, без сумніву, заслуговує на увагу українського глядача. У лінійці 2022 ми представили небачену кількість різножанрового кіно і разом з нашими надійними партнерами, плідно працюватимемо над тим, щоб кожен фільм достукався до свого глядача, завдяки масштабним промо кампаніям 360, та отримав гідну винагороду у вигляді кількадесятимільйонних бокс-офісів” —, Надія Коротушка, директорка напрямку кінотеатральної дистрибуції  FILM.UA Group.

Під час презентації зазаначили, що ротягом 2022 року FILM.UA Distribution продовжить тісно співпрацювати з лідером кінотеатральної дистрибуції в Україні — кінокомпанією “Кіноманія”. Спільними зусиллями вони підтримуватимуть власні (FILM.UAGroup) та залучені кіно релізи на всіх етапах промо та дистрибуції.

Більше про успіхи проєктів 2022, які вже вийшли в прокат та про нові проєкти FILM.UA Distribution — у релізі, що за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1DZsGYE8uTXI07-UHYdDmI9dhyD2MJlC4DojgGDUrrPs/edit#

Фото з події: https://drive.google.com/drive/folders/1HAHfm6bI0_i-mHFa5modueN13ClbGd9y

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий