влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Разом їх багато: співаки Моргенштерн та Валітов, родичі екс-президента та інші авторитетні діячі закликають башкортів до протестів.

Готуються нові акції непокори, а московитський гауляйтер республіки Хабіров звинувачує організаторів у бажанні незалежності Башкортостану.
❗️Поки спроби окупаційної влади по жорстокому придушенню націоналнього руху башкортів дають зворотній ефект. Незаважючи на суворий вирок Алсинову, затримання лідерів протесту напередодні суду та кількох учасників подій під судом, місцеві масово продовжують підтримувати протест.
Серед публічних осіб, які вже висловились навіть репер Моргенштерн (справжнє ім’я Аліше‌р Тагірович Валєєв, уродженець Уфи, який має також і башкортське коріння), який в своєму Інстаграмі виклав фото пам’ятника націоналнього героя Башкортів Салавата Юлаєва, який підіймав повстання проти російської окупації, та власне фото в башкортському національному головному вбранні.
‼️Більш відкрито на захист Алсинова висловилась Рауфа Рахімова, племінниця першого президента Башкортостана та керівниця багатьох місцевих ЗМІ. Вона прямо пише «ми ще повоюємо за нашого друга, за нашого героя».
Ще більш гостру заяву на ютуб каналі зробив відомий місцевий співак і шоумен Алтинай Валітов, який заявив, про національний гніт всього башкортського народу та закликав виходити на вулиці. Це його звернення лише за кілька годин набрало понад 100т переглядів. До нього додому уже прийшли з обшуками «пси режиму».
✊ Організатори протесту оголосили загальний збір на п’ятницю, 19 січня.
☝Про причини протесту та тенденції розвитку подій читайте у наших попередніх постах.
#розвалрф #башкортостан #алсинов

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий