влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

путин попутал: фальшивим перемир’ям очільник кремля хотів отримати передишку на фронті та іміджеві переваги, а натомість розлютив ультрарашистів.


В указі він зазначив про т.з. припинення вогню на території України. У той час, як зазначені землі росіяни вписали у свою конституцію. Насамперед, це свідчить, що ані сам путін, ані його апарат в дійсності не сприймають загарбані землі російськими, розуміючи увесь фарс. Звідси і виникла такий красномовний «ляп».
Щодо ідеї т.з. «Різдвяного перемир’я», то російська пропаганда подає її автором голову РПЦ Кіріла, якого підтримав путін. Насправді ж, ще до слів російського ієрарха про одностороннє припинення вогню путіна закликав президент Туреччини Ердоган.
✍Очевидно, що своїм указом очільник кремля прагнув:
⚠️ Продемонструвати світові , що він миротворець. Та на Заході в благі наміри військового злочинця не повірив ніхто і пролунали відповідні коментарі від офіційних представників про лицемірство кремлівського режиму;
⚠️ Дати сигнал Ердоганові, що він готовий до переговорів з Україною. Такі перемовини путіну потрібні, щоб отримати «перепочинок» на фронті після втрати оперативної ініціативи. Втім, жодного припинення вогню з боку росіян на фронті немає. Особливо на Донбасі тривають важкі бої;
⚠️ Формувати для внутрішньої аудиторії образ українців, як антиправославних сатаністів. Так, цю тезу уже тривалий час кремлівський маніяк намагається доносити своїм підданим в яких здебільшого взагалі відсутні розуміння християнства, віра та традиції. Та навіть такі мнимі успіхи в очах одержимих рашистів фактично нівельовано фразою в указі про бої «на території України».

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий