влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Проміжні вибори до Хмельницької облради на Теофіпольщині засвідчили ріст підтримки «Свободи» в понад 10 разів

6 травня 2012 року відбулися проміжні вибори до Хмельницької обласної ради в окрузі №17 (смт.Теофіполь, частина Теофіпольського району). Кандидат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Володимир Дисенко посів третє місце з результатом 9,76%.

«Я дякую всім людям, які віддали свій голос за Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Під час цих виборів «Свобода» стала єдиною політичною силою, яка показала такий потужний ріст підтримки. На чергових виборах до Хмельницької обласної ради в жовтні 2010 року ми мали результат менше 1%. Адже Теофіпольську районну організацію було зареєстровано наприкінці 2010 року. Тепер підтримка зросла в 10 разів, що засвідчує впевнений та поступальний хід «Свободи» в Теофіпольському краї. На тих дільницях, де владі не вдалося максимально застосувати адмінресурс, підтримка «Свободи» склала від 16 до 21%.

Ми активні, а наші ідеї зрозумілі людям – тому й упевнено набираємо підтримки. Будемо продовжувати діяльність, спрямовану на захист інтересів мешканців району й надалі», – зазначив після виборів свободівець Володимир Дисенко.

«Вибори на Теофіпольщині чітко показали, за рахунок чого влада планує вигравати вибори до парламенту в жовтні 2012 року. Про кандидата від влади, колишнього бютівця Василя Мастія в жодному агітаційному матеріалі в ЗМІ, в жодній листівці не було вказано, що він член Партії регіонів. Склалося враження, що «регіонали» просто бояться сказати людям про свою партійність і причетність до влади. Вони апробовують технологію так званих «незалежних кандидатів».

Окрім того, влада зробила ставку на тотальний адмінресурс. У частині сіл, де керує місцевий латифундист Мастій, явка виборців склала майже 90%. Тоді як в інших голосувало не більше 40%. У цих селах людей звозили та зганяли на виборчі дільниці. У випадку недотримання чітко встановлених показників людей залякали можливою втратою роботи, невиплатою відсотків за паї. В підсумку в цих населених пунктах кандидат від влади отримав понад 80% підтримки.

Тактику так званих «незалежних кандидатів», нібито дистанційованих від Партії регіонів, тотальний адміністративний ресурс влада буде використовувати й на виборах у жовтні 2012 року. Протистояти цьому можна тільки спільними зусиллями опозиційних сил, за умови участи у виборах усіх людей, які виступають проти режиму Януковича», –прокоментував результати виборів голова Хмельницької «Свободи», депутат обласної ради Ігор Сабій.

по материалам «Украинской Правды»

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий