влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

ПРЕС-РЕЛІЗ про найбільш резонансні злочини та події на 10 травня 2012 року

Упродовж минулих двох діб скоєно 987 злочинів. Ужитими заходами з них розкрито 151. Серед розкритих злочинів: 1 убивство, 4 пограбування, 21 факт хуліганства, 12 крадіжок та 18 наркозлочинів. Зареєстровано: 9 фактів вилучення зброї та боєприпасів, 10 ДТП та 17 пожеж.

Убивство
У ході проведення оперативних заходів співробітники Свердловського міськвідділу міліції викрили та затримали громадянина 1977 р.н., який 9 травня скоїв убивство свого знайомого, 28-річного чоловіка.

Заволодіння автотранспортом
Співробітники Брянківського МВ ГУМВС України у Луганській області викрили 17-річного місцевого мешканця, який в ніч на 8 травня з подвір’я будинку, розташованого на вулиці Красна, незаконно заволодів автомобілем ВАЗ-2101, що належить громадянину 1965 р.н.

Грабежі
Працівники Сєвєродонецького МВ викрили 14-річного підлітка, який 8 травня відкрито викрав велосипед у хлопця 1998 р.н.
У ході проведення оперативних заходів працівники Свердловського міськвідділу міліції викрили та затримали громадянина 1988 р.н., який 8 травня відкрито викрав 1760 гривень з кафе, розташованого на вул. Пирогова.
Співробітники Лисичанського міськвідділу викрили громадянина 1966 р.н., який відкрито викрав 400 гривень у місцевого мешканця 1970 р.н.
Працівники Свердловського МВ ГУМВС України у Луганській області викрили та затримали 30-річну місцеву мешканку, яка вночі 9 травня відкрито викрала золоті сережки у жінки 1987 р.н. Вилучено речові докази.

Вилучення зброї, вибухівки та електродетонаторів
Працівники Антрацитівського міськвідділу міліції виявили та вилучили 5 електродетонаторів у місцевого мешканця 1986 р.н.
У ході проведення оперативних заходів попаснянські правоохоронці виявили та вилучили обріз одноствольної мисливської рушниці у громадянина 1977 р.н.

Вилучення наркотиків
Співробітники відділу БНОН Сєвєродонецького міськвідділу міліції виявили та вилучили 1 кг марихуани у 38-річного місцевого мешканця.

Незаконний видобуток корисних копалин
У ході проведення оперативних заходів працівники УДСБЕЗ задокументували факт незаконного видобутку корисних копалин у Слов’яносербському районі. З місця події вилучено 2 лебідки та компресор. Проводиться перевірка.

Аварія
8 травня о 19:15 в Свердловську на АЗС «Маршал», розташованій на вулиці Свердлова, під час переливу газу пропан-бутан з автомобіля «ДАФ» до резервуару АЗС зламався зливний кран причепу з цистерною, унаслідок чого газ вилився на землю. Були евакуйовані 22 жителя 9 будинків, розташованих поблизу АЗС. Наразі ремонтні роботи завершені. Проводиться перевірка.

Виявлення боєприпасів часів ВВВ
8 травня у смт. Боровське на відстані 120 метрів від житлових був виявлений артилерійський снаряд часів ВВВ калібром 52 мм. Знешкодження боєприпасу було проведено 9 травня працівниками МНС.

Розшукані безвісти зниклі
8 травня о 02:25 до Лисичанського МВ звернулася вихователь дитячого психологічно-реабілітаційного центру та повідомила про те, що самовільно залишили територію закладу четверо вихованців (1995, 1998, 1999 та 1998 р.н.). У ході проведення оперативних заходів працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей установили їх місцезнаходження та повернули до дитячого центру.

ДТП
9 травня о 01:50 у с. Семикозівка на вулиці Уманського (на автошляху Біловодськ – Шуліківка) водій 1975 р.н., керуючи мопедом, не впорався з управлінням та скоїв опрокидування. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Нещасний випадок
9 травня біля дамби на річці Деркул під час купання утонув 52-річний чоловік.

Інформація
9 травня до Старобільського РВ звернулася пенсіонерка 1947 р.н. та повідомила про те, що на вулиці Кірова лежить підозрілий предмет (термос). У ході огляду зазначеного предмета спеціалістами ВТС НДЕКЦ ГУМВС небезпечних речовин та вибухових пристроїв не виявлено.

Розкриті з раніше скоєних
Убивства

У ході проведення оперативних заходів працівники луганської міліції викрили та затримали громадян 1969, 1981 та 1960 років народження, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні вбивства пенсіонерки 1939 р.н. та її 48-річного сина, що мало місце 19 березня поточного року.

Грабежі
Працівники Антрацитівського МВ викрили та затримали громадянина 1987 р.н., який обґрунтовано підозрюється у тому, що 24 січня поточного року він відкрито викрав мобільний телефон у 60-річного чоловіка, а 5 березня на пустирі — відкрито викрав гроші у 43-річної місцевої мешканки.

Діана Гегкієва,
ВЗГ ГУМВС України
у Луганській області
тел. 559-131

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий