влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Прем’єра документального фільму «ДАЧА»

Прем’єра документального фільму «ДАЧА», режисера Олексія Смоляра, (робоча назва «Янголи\Дачі») відбудеться 15 лютого 2022 року – у Міжнародний день онкохворої дитини. Автори презентували офіційний трейлер картини.
Фільм виходить в прокат з 16 лютого 2022 року — у кінотеатральній мережі Планета Кіно та онлайн, на платформі MEGOGO. Всі кошти від зборів підуть на благодійність, а саме на допомогу київському центру «Дача».
«Дача» – це дім далеко від дому, де онкохворі дітки живуть разом із рідними, поки лікуються у столиці. Герої фільму – діти, батьки та їхні ангели-помічники: працівники фонду «Запорука»/ Благодійний фонд Запорука, психологи та лікарі.
????Особисто для мене це дуже важливий проєкт. Ідея прийшла кілька років тому — зробити такий фільм, що допоможе врятувати життя, зробити всіх нас, сподіваюсь, трохи кращими, привернути увагу до благодійності, та розуміння творчості, як чогось більшого за особисті амбіції та реалізацію… Цей фільм змінив кожного, хто з ним працював. Наші маленькі герої теж безпосередньо вплинули на нас, продемонстрували нам велику силу любові та перемоги життя. Сподіваюсь, що фільм допоможе багатьом, а для людей причетних до благодійності стане певною шаною.

/Продюсерка, сценаристка, ініціаторка проєкту Ольга Гибелинда (Olga Gibelinda)/

Фільм створено за Грантом Президента України 2020-го року, що надається молодим діячам у галузі кінематографії для створення і реалізації творчих проєктів.
Над картиною працювали: режисер Олексій Смоляр, продюсерка та сценаристка Ольга Гібелінда, оператор-постановник та режисер монтажу Angel Angelov. Виробництво ТОВ «ВІ ЕС ТІ ПРОДАКШН» за підтримки Держкіно, дистриб’ютор Malanka Studios.
Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий