влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Представник ПР зайняв останнє місце на виборах в Сумах

Сергій П’ятаченко

Сергій П’ятаченко

26 січня у Сумах пройшли проміжні вибори депутата Сумської міської ради по одномандатному мажоритарному округу №27. За результатами голосування міська територіальна виборча комісія визнала обраним кандидата у депутати Сергія П’ЯТАЧЕНКА.

Голосування проходило на двох дільницях округу: №90 і №91. Явка виборців дуже низькою: на дільниці №90 проголосували 397 виборців з 2520, а на дільниці №91 – 486 з 2676 виборців. Загальна кількість сумчан, які взяли участь у голосуванні – 883, що складає лише близько 17%, повідомляє Муніципальний інформаційний портал.

Найбільшу кількість голосів отримав Сергій П’ятаченко, висунутий «ВО «Батьківщина» — 398.

На другому місці – представниця «Рідного міста» Ольга ЄМЕЛЬЯНЕНКО. Її підтримали 253 виборці. Далі – Ігор СКОРОБАГАТЬКО, що представляв «Руський союз». У його активі – 96 голосів. Представника Компартії Володимира ПАНЧЕНКА підтримали 45 сумчан. Найменше довіри виборці висловили представнику Партії регіонів Олександру ПАВЛЕНКУ – 22 голоси.

Жодного з кандидатів не підтримали 16 виборців, недійсними визнано 53 бюлетеня.

Міська територіальна виборча комісія за результатами голосування визнала обраним до Сумської міської ради Сергія П’ятаченка.

В цілому, голосування на дільницях пройшло спокійно та без порушень, повідомили у міській виборчій комісії.

Нагадаємо, що проміжні вибори були оголошені у листопаді минулого року у зв’язку з раптовою смертю депутата Олександра Колдовського.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий