влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Правильний барлівайн в Києві

Днями, українські поціновувачі і любителі пива завмерли в очікуванні першого спільного варіння крафтового пива від ідейного натхненника, автора і двигуна проекту «BraufactuM» пивовара з Німеччини — Марка Раушмана і столичного пивовара мережі крафтової пивоварні та ресторанів «Пивна Дума» Сергія Гойко.

Дана зустріч була продовженням історії, яку творять два пивовари: Сергій та Марко, які вирішили зварити особливе пиво та зробили можливою колаборацію Pivna Duma з німецьким Braufactum. В ній багато ідей, розмов, командної роботи, пива, фану і копченої груші.

Барлівайн Pears&Talks новий крафт і бажання створити щось нове. Міцний ель, який нагадує вино, з грушею — ідея, яка вже стала пивом. Їй залишилося визріти, настоятись у бочках з під бренді, стати на крани в Києві й поїхати до Берліну. Презентація Pears&Talks буде восени.

Вони познайомилися в Києві близько року тому, коли Марк вперше приїхав з візитом і представляв колекцію «BraufactuM». Сергія зацікавила думка профільного фахівця. Марк закінчив Технічний Університет Берліна за фахом інженер-технолог пивоварного виробництва, а також захистив докторську дисертацію у науково-учбовому  Інституті пивоваріння  в Берлині. За заслуги в цій області Марк також був обраний почесним членом Німецького сільськогосподарської професійної спільноти. Його знають як одного з найзатятіших в Німеччині пропагандистів пивної культури.

Під час першого візиту Марка, вже пізно вночі вони потрапили на пивоварню «Пивної Думи»,  Сергій показував виробництво, знайомив з авторською рецептурою. Саме тоді і народилася назва нового сорту «Pears &Talks» Вarleywine Барлівайн, — це передусім пиво, а не вино і  потрібне чимале вміння, щоб зварити дійсно гарний барлівайн.

До рецептури правильного барлівайну входять: німецькі дріжджі, українська копчена груша, три сорти хмелю на вибір, Columbus 15% або Hercules 16%, Styrian hp alt 5 та Tettnanger 2,3%

Це перший досвід колаборації українського крафта та історичних традицій Німеччини. Для української індустрії пивоваріння — це величезний крок до нових аудиторій на світовому ринку. Зварене 12 лютого пиво в стилі барлівайн «Pears &Talks» Вarleywine буде представлено у вересні 2020 г у Києві в мережі «Пивна Дума», а також  в листопаді 2020 року в берлінському тап румі Braufactum де зберуться європейські журналісти, пивні блогери і лідери думок, щоб оцінити барлівайна по -українські.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий