влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Поїхав на тренінг – потрапив у секту!? За підтримки Міністерства молоді та спорту України.»

Молодих активістів з усієї України запросили на тренінг, пообіцяли:

тренінги  з особистісного розвитку, лекції з інтелектуального розвитку, підтримку здорового способу життя, екскурсії, можливість волонтерства за кордоном, безліч корисних знайомств та хороших вражень. І це всього за майже 1500 грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Натомість молодь, яка приїхала, а це близько 1000 осіб, потрапила у релігійну секту. Їм читали проповіді про Господа, показували сцени розп’яття Хреста, говорили, що поставлять на них « захисну плівку», бо вони слабкі. І це все було під патронатом Міністерства  молоді та спорту України .

Відповідні запити надсилалися у владні структури усіх областей України.

З подробицями та деталями, які зняв Новий канал, програма «Абзац»  ви можете ознайомитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=BzpTYjLqyDc

Можу лише сказати одне, що ці організатори планують провести такі заходи в інших містах України, зокрема Львів, Рівне, та ін.., будьте обережні. Наше  Міністерство жодних офіційних коментарів не дає.

Але, пригадаймо,  що Міністр молоді та спорту Ігор Жданов у березні покинув ВО «Батьківщина» та вступив до «Народного Фронту», одним із лідерів якого є голова РНБО Олександр Турчинов,  який відомий своїми «баптистськими поглядами». Чи не тому українське Міністерство сприяє таким заходам та втягує молодь у релігію.

Звичайно ми маємо бути толерантними і поважати усі релігійні течії та утворення, але коли це робиться примусово та з насадженням своїх поглядів іншим людям, та ще й з боку влади, це не може бути нормальним!

Будьте пильними, керуйтесь своїм здоровим глуздом!

Марго Вишенська

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Комментариев к записи: 1

  1. Солько редактор сайта получил за эту статью?

Оставить комментарий