влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Пiкет Проти «Червоноi Брехнi»

Алчевські «свободівці» зібралися в середу, 29 серпня, перед партійним офісом міського комітету Компартії України з вимогою зняти кандидата в народні депутати від КПУ Олександра Бебешко, який балотується по 110-му виборчому округу (включающему Алчевськ, Антрацит, частина Лутугинського та частина Антрацитівського районів ) з реєстрації. Оскільки кандидат-комуніст обдурив своїх виборців і Центральну виборчу комісію, вказавши неправдиві відомості про свою освіту.

Пікетники розповіли нечисленним перехожим про обман Олександра Бебешко і застерегли всіх від «червоної брехні».

Активіст «Свободи» Микита Пікалов розповідає, що виборці комуністів звикли до брехні: «Ми, луганські націоналісти, українці, патріоти держави, вважаємо, що Бебешко обдурив не тільки електорат свій, який звик до« брехні », а й всю Україну, кожного громадянина . На вибори витрачається багато грошей, і всі ці збитки, які завдав Бебешко державі, потрібно повернути. Ми порахуємо, звіримо — з журналістами, політологами, аналітиками, юристами, — скільки маленька брехня маленької людини завдала збитку ».

У той час як алчевські патріоти закликали не вірити комуністам, Олександр Бебешко, за словами пікетувальників, знімав все, що відбувається на мобільний телефон з вікна партійного офісу.

«Свободівці» мають намір звернутися із заявою про розкривавшегося обмані кандидата в нардепи від КПУ Олександра Бебешко в Центрвиборчком і прокуратуру.

Газета Тиждень

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий