влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

П.Нусс: наступний крок Росії — інформаційна війна.

Деякі українські ЗМІ починають широкомасштабну інформаційну війну проти України і української влади. Таку думку висловив політичний аналітик та громадський діяч Павло Нусс.
За словами аналітика, торгово-економічна війна була першою масштабної операцією по дестабілізації політичного становища в Україні.
«Після фактичного фіаско у торгово-економічній війні з Україною, російська сторона починає наступний етап дестабілізаційної операції – широкомасштабну інформаційну кампанію в середині нашої країни і в країнах Європейського Союзу. Основною метою цієї спецоперації Кремля вбачаю прагнення Росії відволікти Україну від переговорного процесу з ЄС у питаннях підписання Угоди про Асоціацію. По великому рахунку, в Україні вже давно діють підконтрольні Росії ЗМІ, на джерела яких і будуть посилатися інформаційні повідомлення, компрометуючи міжнародний імідж нашої країни. Теми інформповідомлень будуть мати різний характер, але основною темою буде використовуватися фактор Ю.Тимошенко. Саме питання ув’язнення Юлії Тимошенко гостро стоїть на порядку денному не тільки у Європарламенті, а й у Кремлі. Звільнення лідера української опозиції надає чимало можливостей російській владі. Кремль готовий вже сьогодні профінансувати будь-яку революцію в Україні під будь-якими гаслами. Хаос та розруха – одна з основних гарантій Москви для збереження своєї зони впливу. І ні для кого не секрет, що президент України вже поза межами цієї зони, що і турбує офіційну Москву».
Нусс Павло переконаний, що Ю.Тимошенко треба звільнити аби підписати Угоду про Асоціацію.
«Ю.Тимошенко треба звільнити. Її звільнять у вересні аби уникнути проблеми на Вільнюському Саміті. Звичайно, гостро стоїть питання її міграції за кордон, що і не може задовольнити сторону Ю.Тимошенко. Але на сьогодні для України вигідний саме такий розвиток подій, бо перебування Юлії Володимирівни на території України до Саміту дасть можливість Кремлю використати це проти стабільної політичної ситуації, і унеможливити підписання доленосної для України Угоди про Асоціацію України з Євросоюзом» — резюмував експерт.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий