влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Одним менше…

На росії, раптово помер черговий генерал. Покінчив життя «самогубством» найдосвідченіший спеціаліст по державам Балтики та Польщі генерал-майор Служби зовнішньої розвідки РФ у відставці 90—літній Лєв Соцков. Як заявляють ЗМІ, тіло легендарного розвідника знайшла його жінка в їх квартирі. Поряд лежав його нагородний пістолет і передсмертна записка.
Напрацювання Соцкова були особливо цінним у розробці підходів до теперішньої війни. Він спеціалізувався на вивченні держав Балтії та особливо Польщі. Був найдосвідченішим в цих питаннях, як на рівні теоретичної бази так і особистими контактами напрацьованими на службі. В останні роки активно займався публікуванням архівних документів, коментуванням тем Другої світової війни навколо цих держав. Обґрунтував тезу, що Польща готувалася напасти на СРСР в 1937-му році.
Зараз офіційні особи РФ дедалі частіше заявляють про доцільність нанесення ударів по державам Балтики та Польщі. А тема «побєдобєсія» та інші інтерпретації Другої світової є основним наративом для росіян щодо обґрунтування нападу на Україну.
Як відомо, голова СЗР РФ Сєрґєй Наришкін 21 лютого виглядав дуже переляканим, трусився та місцями не міг вимовити і слова під час засідання Радбезу росії під головуванням путіна, де озвучувалися плани агресії щодо України. Тоді ж він обмовився, що виступає за вступ терористичних «ЛДНР» в склад РФ.
Уродженець Ленінграда Лєв Соцков що найменше третій топовий розвідник росії, який помер з початку квітня.
Нагадаємо, що 18 квітня 2022 року помер Колишній директор Служби зовнішньої розвідки Росії В’ячеслав Трубніков. 6 квітня помер розвідник-нелегал та Герой Радянського Союзу Міхаіл Васєнков. Має бути далі…


#наросії #померрозвідник #Польща #Наришкін #бункер

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий