влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Начальник управління транспорту Луганської міськради Андрій Андрєєв подав у відставку.

 

Андрій Андрєєв пішов із займаної посади з формулюванням «за згодою сторін». Заяву він написав 14 березня 2013 року.

Нарешті луганські регіонали зрозуміли, хто такі комуністи. Неодноразово громада міста вимагала відправити Андрєєва у відставку. Громада Луганська на початку червня 2012 вимагала негайної відставки начальника Управління транспорту та зв’язку Луганської міської ради Андрія Андрєєва і його куратора, секретаря Луганської міської ради Олександра Філіпського за некомпетентність, неефективність роботи і розвал транспортної системи міста.Громада зібрала 10000 підписів.За той час, як ці чиновники керували транспортною системою міста, некомпетентність, хамство і зневажливе ставлення до простих людей стали основними характеристиками луганського транспорту. Довгий час луганчани були заручниками знущань і байдужого ставлення з боку водіїв маршруток.

Громадські діячі — це єдина народна сила, яку підтримує громада.

Так 19 червня 2012 виконуючи свій громадянський обов’язок, активісти зібрались під кабінетом Луганського міського голови Сергія Кравченка для того, щоб вручити йому цілий ящик підписів за відставку чиновників Андрєєва і Філіпського. Але міський голова, злякавшись представників громади, наказав секретарці нікого не пускати. Пославшись на великий обсяг роботи, Сергій Іванович навіть не удостоївся прийняти підписи.

Але Сергій Іванович наступив на ці граблі сам.1 березня він проїхав у громадському транспорті-тролейбусі і маршрутці. Після цього він зробив догану начальнику транспортного управління Андрію Андреєву за роздовбані маршруткі.Як днями заявив народний депутат України Олександр Єфремов, після того, як Сергій Кравченко почав розбиратися в транспортних проблемах, на прохання Андрєєва люди з обласного УВС почали погрожувати міському голові. Нагадаю, що Андрій Андрєєв в минулому році засвітився в секс скандалі,. в зв’язку із заявою керівника одного з транспортних підприємств обласного центру Юлії Грищенка про те, що начальник транспортного управління домагався її. Нарешті луганська Партія Регіонів прислухалася до громади і зрозуміла хто такі коммуністи.Очістів місто від комуністів ми почнемо будувати гарне майбутнє.

Кристина Гунько заступник лідера «Рух громадської непокори Спартак»

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий