влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

на Росії все так погано, що вирішили самі вбивати своїх громадян.

У рф готуються повертати смертну кару. Поки її використовують, як елемент шантажу на окупованій Донеччині.
Голова Держдуми В’ячеслав Володін вважає, що у «законодавстві» терористичної т.з. «ДНР» має зберегтися норма про смертну кару.
«Минулого тижня у Державній думі з офіційним візитом була делегація парламенту ДНР (злочинна організація, — прим. ред.). Обговорювалися питання гармонізації законодавства наших держав. Але в ДНР є норма, яку правильно було б зберегти. Особливо це актуально в умовах воєнного часу. Йдеться про страту»- написав він у своєму ТГ.
Очевидно, що кремлю вигідно через своїх посіпак тримати таку опцію для маневрів в переговорах та тиску на Захід і Україну. Можна пробувати виторговувати ті чи інші позиції, шантажуючи життям громадян різних держав. Як у випадку із приговореними до смертної кари воїнами ЗСУ британцями Ейденом Асліном та Шоном Піннером, марокканцем Брагімом Саадуном (є інформація, що він має українське громадянство).
Цікаво, що сьогодні один з ватажків луганських бойовиків Леонід Пасечник заявив, що рішення про запровадження смертної кари у «ЛНР» обговорюватиметься з депутатами та міністрами силових відомств. А ще раніше про те, що мораторій на смертну кару в росії може бути переглянутий, «якщо щось зміниться у житті суспільства», заявляв заступник голови Ради безпеки росії Дмитро Медведєв.
Недоімперія тріщить по швах, тривалих тюремних вироків може бути не достатньо для залякування Кремлем свого народонасєлєнія.
#бункерінфо #смертнакарао

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий