влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

НА ЛУГАНЩИНУ ЧЕКАЄ КОЛАПС

Майбутня зима обіцяє бути катастрофічною для Луганської області. Не в плані аномальних морозів – ЛЕО цього спрогнозувати не може. А тому, що Луганщина не готова до проходження осінньо-зимового періоду.
Саме з таким меседжем Луганське енергетичне об’єднання звернулося до голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Гарбуза декілька днів тому.
Чому виникла така страшна небезпека? Це сталося через те, що станом на сьогодні Луганське енергетичне об’єднання так і не змогло налагодити повноцінну підготовку до зими – через відсутність коштів протягом всього 2017 року, через триденку, що не дозволяє виконувати необхідний об’єм роботи, через масове звільнення кваліфікованих спеціалістів…
Ми ще якось боремося з аваріями та пошкодженнями, що виникають через обстріли, пожежі та негоду. Але робити це все важче. І часто це стає можливим лише завдяки допомозі небайдужих людей, деяких органів місцевої влади, деяких благодійників…
Але ми не можемо готувати електромережі та обладнання до зими в умовах повної відсутності грошей. А часу до «білих мух» залишається все менше.
Ми багато разів зверталися до всіх з проханням адекватної реакції на умови, в яких перебуває наше підприємство. Просили й просто про допомогу. Але до сих пір ніхто не відгукнувся. Ані Президент України, ані Кабінет Міністрів…
Ми мали б вже замовчати та зневіритися, але не можемо. Наше мовчання буде дорого коштувати не тільки трьом тисячам працівників з їх родинами. На кону – життя всіх мешканців Луганської області.
Якщо електроенергетика регіону не буде готова до зими – буде катастрофа, гірша за наслідками від Алчевської в 2006 році. Й масштабніша – бо охопить всю область.
А зима вже поряд.
Тому ми не можемо мовчати, а вчергове звертаємося до влади, до громадськості, до людей – треба щось робити. В Києві мають почути Луганщину зараз, бо потім, коли зима наробить біди, буде пізно.
Разом – ми переможемо. Луганськ – це Україна! 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий