влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

На Луганщині потенційний кандидат тисне на ЗМІ

Активісти Луганської регіональної платформи Руху ЧЕСНО заявляють про систематичний тиск на луганські ЗМІ з боку одного з потенційних провладних кандидатів.

Як повідомив координатор Руху ЧЕСНО у Луганській області Всеволод Філімоненко, 25 червня з луганського сайту Політика 2.0 було знято аналітичний матеріал Громадянського руху ЧЕСНО, що стосувався ймовірного кандидата від «Партії регіонів» Володимира Медяника. Днем раніше аналогічний матеріал зник із сайту ukr.net.

Активісти ЧЕСНО зазначають, що особи, близькі до Володимира Медяника, тиснуть на місцеві друковані видання з вимогою не публікувати матеріали ЧЕСНО про цього кандидата. У іншому випадку «нелояльні» ЗМІ ризикують втратити доступ до офіційних точок продажу преси, більшість з яких належить Володимиру Медянику (згідно з матеріалом ЧЕСНО).

Також у приватних розмовах луганські журналісти повідомляють про регулярні спроби підкупу та прямі погрози журналістам з вимогами не публікувати про Володимира Медяника будь-які інші матеріали негативного характеру.

Активісти Руху ЧЕСНО зазначають, що для луганського регіонала зараз особливо важливо зберегти позитивний імідж перед конференцією Партії регіонів, що відбудеться 30 червня, на якій остаточно визначиться, чи висуне владна партія його кандидатуру по 109 мажоритарному округу Луганської області.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий