влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Мітинг на підтримку керівництва та колективу ПАТ «Універмаг «Україна».

 

04.02.2013р., біля будівлі Генеральної Прокуратури України (за адресою: м. Київ, вул. Різницька, 13/15) об 11:00 та біля будівлі Господарського суду м. Києва (за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-Б) о 16:00 громадянськими організаціями «Європейська Країна» та «Громадянський Комітет Національного Порятунку» буде проведений мітинг на підтримку керівництва та колективу ПАТ «Універмаг «Україна».
У зв’язку з тим, що ірландський банк IBRC (Irish Bank Resolution Corporation) спільно з російською компанією «Альфа-Груп», розпочали активні та незаконні дії для взяття ПАТ «Універмаг «Україна» під свій контроль, а українські судді відкрито лобіюють інтереси росіян, і грубо нехтують законами України та інтересами української громади, ми розцінюємо ці дії як рейдерство міжнародного рівня.
Ми вимагаємо:
від Генеральної Прокуратури України взяття цієї справи під особистий контроль та захисту прав та інтересів акціонерів, працівників ПАТ «Універмаг «Україна» та київської громади;
від Господарського суду м. Києва – поваги до Українського Законодавства, прозорості та об’єктивності у винесенні рішень у цій справі.

У мітингу прийматимуть участь близько 300 осіб.

Координати організаторів:
НУСС Павло «ГКНП» (067-271-19-16)
СЕНЧУК Катерина (067-271-19-18)

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий