влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Лукашенко вибирає між жахливим кінцем і жахом без кінця. Бо заплутався кого боїться більше: гніву білорусів, пам’ятаючи недавні масові протести, чи путіна.

???????? Армія Білорусі проводить навчання біля кордонів України. Оцінки військових аналітиків різняться в тому — чи буде і коли напад на нашу територію. В Головному управлінні розвідки МОУ попереджають, що для «обґрунтування» нападу у білоруському м. Мозир росіянами готується підрив житлового будинку під виглядом «українських диверсантів».
???? Для путіна білоруські війська можуть бути потрібні, щоб спробувати заблокувати постачання зброї через Західну Україну чи ж розтягнути лінію фронту. Втім, диктатор РБ Лукашенко розуміє, що відкритої війни із застосуванням своєї армії проти України йому може не пробачити власний народ. Тисячі білорусів під загрозою в’язниці активно підривали рейки, досі інформують громадськість про переміщення російських військ по своїй території, щоб зупиняти війну. Реакція суспільства на виправляння армії на Україну може бути дуже радикальною аж до фізичного усунення Лукашенка. І не просто передбачити готовність солдатів та офіцерів виконувати наказ на вторгнення.
???? З іншого боку бацька дуже сильно загруз у змові з путіним, повіривши в легку перемогу над Києвом. І справа не лише у фінансовій залежності економіки тощо, а банальний страх за життя. І до того ж Лукашенко занадто серйозно «побив горшки» із Заходом, щоб просити тепер підтримку.
Якби не крутився Лукашенко йому доведеться обирати. Поки бацька демонструє, скоріше, небажання воювати, але Путін тиснутиме усіма кгбешними підходами.
???? Дивіться нас також на YouTube: https://www.youtube.com/…/UCSRgJVYFtrJ0UTPgefM_-2Q/videos
Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий