влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Луганці проти контробанди

25 червня 2013 року представники ініціативної групи із захисту селища Власівка Краснодонського району Луганської області самотужки розкопали контрабандний Російсько-Український трубопровід та вручну зняли з нього важкі бітонні плити..Дійство почалося з фарсу у вигляді повторної розкопки муляжної труби , яку вже робили 8 травня 2013 року , та фіксацією цієї події працівниками МВС . Цю трубу показово демонтували перед акцією протесту ініціативної групи 9 травня 2013 року біля Луганської ОДА.. Але Голова Г.О. «Луганці» Сергій Коваленко разом з громадою вирішили зробити траншею в іншому місці і для цього викликали екскаватор , якій було перехоплено приватною охоронною фірмою на автівкі «мітсубісі аутлендер» номер державної реєстрації АН 38-55.
Після цього ініціативна група вручну розкопала траншею , та демонтувала бітонну плиту вагою 250-300 кілограмів.Після продовження робіт було знайдено дві поліпропіленові труби діаметром 110-150 міліметрів. У присутності дільничого міліціанта було викликано представників МВС та Прикордонної служби України , які по приїзду зафіксували дві контрабандні труби . Нагадаємо контрабандний трубопровід має довжину до 20 километрів і несе екологійну та фізичну небезпеку мешканцям півдня Луганської області та частки Ростовської.

P1010098.JPG
Представники громади Власівки та Г.О. «Луганці» чекають на повний демонтаж трубопроводу на передодні Дня Конституції України , у разі ігнорування вимог готують проведення акцій протесту біля траси Знамянка -Ізваріне.

P1010085.JPG

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий