влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Луганська Євромолодь провела акцію на підтримку підписання Україною договору щодо Асоційованого членства в ЄС

15 грудня, в четвер, активісти Луганського осередку ВМЛО «Європейська Молодь України» спільно із ЛОО ГІ «Оновлення Країни» провели акцію біля Луганської ОДА в підтримку підписання Україною договору щодо Асоційованого членства в Європейському Союзі.

Вочевидь, вже сама назва активно висловлює позицію молоді стосовно прерогатив зовнішньої політики України. Ми бачимо її тільки у складі Європейського Союзу.
Біля облдержадміністрації луганські студенти скандували: «Майбутнє Країни в європейській родині!» І «Україна — Це Європа!». Організатори акції ГІ «Оновлення країни» і ВМЛО «Європейська Молодь України» з’єднали великий прапор Євросоюзу і маленький прапор України символізуючи таким чином приєднання до ЄС.

Згідно останніми даними соціологічних опитувань, статистика показує, що молодь східних регіонів України, у яких в цілому переважає негативне ставлення до членства України в ЄС, не відрізняється від своїх ровесників з інших регіонів України. У віковій групі 18-29 років у цьому регіоні членство в ЄС підтримують 51%, не підтримують — 22%. Крім того, протягом кількох останніх років в українців склалися досить стійкі уявлення про переваги, які може мати Україну в разі її членства в ЄС.

Це перша акція Луганської Євромолоді, після оновлення, яка є підтвердженням, що в Луганську існує свідома молодь, що підтримує євроінтеграційні процеси та є прихильниками ліберальних традицій свободи.

Иван Орлов  

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий