влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Комбати уже чекають “тушок” у новому парламенті

Залишлося усього два дні до чергових позачергових виборів. Побачимо, чи зроблять українці вибір розумом і серцем, а чи все-таки шлунок переможе.
Однією із головних інтриг залишається питання: скільки ж пройде в Раду тих, хто голосував за диктаторські закони 16-го січня? Насправді, питання не у цьому одному голосуванні, а у системі дій по цементуванню попереднього антиукраїнського режиму. Адже це ті самі обранці, котрі підтримали призначення Азарова, Пшонки і ко., корупційні схеми сім’ї і багато іншого. 16.01.14 – стало квінтесенцією їхньої діяльності на “благо” українського народу. Багато з них ще й не підтримали надання права учасникам АТО голосувати на цих виборах!
Найпарадоксальніше те, що багато із тих голосувальників знову йде в парламент, щоб отримати недоторканість та зберегти бізнес, а насправді можуть отримати протилежне. Зокрема, ось слова комбата добровольчого батальйону “Дінпро-1″ Юрія Берези:
“Я попередив, що всі, хто приймав закони 16 січня і вони пройдуть, – буду пи*дити. Чесно. І вони будуть вилітати у вікна. Всі, хто проти України, – будуть вилітати у вікна” (http://censor.net.ua/r306784).
А пройде бійців у Раду не мало. То ж, є усі шанси, що буде там гаряче. І на це є відразу декілька причин.
По-перше, чисто військово-патріотичний підхід. Важко повірити, що патріоти, котрі дивилися “смерті у вічі” та втратили побратимів будуть, склавши руки, сидіти поруч із тими для кого гроші є сенсом життя.
По-друге, політичні розклади. Наближаються місцеві вибори. Потрібен конфлікт і правильне позиціонування для окремих радикальних політичних сил. А що може бути краще, аніж поганяти “тушок” по смітникам, продемонструвавши свою принциповість .
По-третє, бізнес-підхід. Завжди є ті, хто хоче відкусити шматочок бізнесу у конкурента.
Одним словом, ті “смільчаки-рєшавчіки”, котрі йду у Раду знову плести свої корупційні схеми, сподіваючись на амнезію суспільства і всесилу бабла можуть втрапити в халепу. Ну так вже ж вони підходять на роль “хлопчиків для биття”. То ж, закликаю прихильників кандидатів-тушок: не голосуйте за них, бо вони можуть бути пижжені, бо займалися не тим. І не так вже важливо, поруч вони, чи разом…

Ярослав Макітра, Іван Орлов для сайту molod-news.com.ua

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий