влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Історія української музики від «Терції»

Як відомо, 30 вресня, в Палаці «Україна» гурт «Пікардійська Терція» дасть великий концерт.
І цей концерт буде не тому, що гурт давно не «балував» киянин своєю музикою. Це буде виступ з нагоди святкування свого 25-річного ювілею на сцені. Вокальна формація «Піккардійська Терція» розпочне сценічне святкування із Києва, з головної сцени країни — Національного палацу мистецтв «Україна»!

За словами художнього керівника «Терції» Володимиа Якимець: «На концерті 30 вересня 2017 р. у Палаці «України» ми розповідатимемо нашу історію. Але це буде не історія «Терції», а історія української музики, на якій ми виростали і яка вплинула на нас як на музикантів. Тож це буде не просто святкування 25-річчя «Піккардійської Терції», а вечір, присвячений нашій улюбленій музиці. 25 років «піккардійській» музиці».

Так у ювілейному концерті чоловічого секстету звучатимуть пісні як Володимира Івасюка, Миколи Мозгового, Ігоря Білозіра, так і Віктора Морозова, Олександра Шевченка, Андрія Панчишина, Богдана Весоловського, Андрія Кузьменка («Скрябін»), Сергія Кузьмінського («Брати Гадюкіни») та багатьох інших авторів, які залишили свій слід в історії української музики. Окрім того, в ювілейній концертній програмі прозвучать і нові композиції «піккардійців», із нового альблому «Лети…»

Отже, до зустрічі у суботу, 30 вересня, в Національному Палаці «Україна» (початок — о 19:00)

Квитки на концерт «Піккардійської Терції» можна придбати:

http://parter.ua/ua/event/kontserty/pop_i_estrada/pikkardiiska_tertsiia.html

https://kiev.karabas.com/pikkardijskaya-terciya

http://palace-ukraine.com/afisha/203-Pikardyjska-Tertsiya

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий