влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Фільм «Генделик» виходить в прокат 16 листопада

9 листопада в Будинку кіно відбудеться прем’єрний показ ліричної комедії «Генделик» за участі знімальної групи. Подія розпочнеться о 18:30 в осередку Кіноспільнота.

Всеукраїнський прокат ліричної комедії Тараса Дударя “Генделик”, знятої за мотивами оповідань Олександра Столярова, почнеться 16 листопада.

 «Генделик» — дебют режисера Тараса Дударя, який став одним із переможців конкурсу Держкіно і був створений у 2019 році. Через через карантинні обмеження та війну прем’єра фільму переносилася 5 разів за три роки. Всеукраїнський прокат картини починається 16 листопада. Картину присвятили пам’яті талановитого режисера та сценариста Олександра Столярова. В основу сюжету покладено уривки його оповідань.

Сюжет: Головний герой, сценарист Іван Герасимов, через творчу кризу не здає вчасно сценарій фільму. Гонорар витрачений, і замовник – дуже впливова людина – погрожує його вбити. Сценарист тікає з міста і потрапляє до загадкового кафе «Генделик». Там він зустрічає давніх друзів, та двох дивних незнайомців, які зважують всі його добрі та погані вчинки, ніби сперечаються за його душу. Хто вони? Що це за місце? І чи вдасться йому звідти вибратись?…

В картині знялися: Владислав Мамчур, Людмила Загорська, Владислав Никитюк, Олександр Рудько, Сергій Сипливий, Станіслав Москвін, Сергій Петько, Михайло Кукуюк, Тарас Цимбалюк, Ігор Портянко, Олександр Ярема, Артемій Єгоров та інші.

Картина здобула три нагороди XVI Київського міжнародного фестивалю європейського кіно «Кінолітопис»: диплом “За музичне оформлення” (Іван Завгородній), диплом “За найкраще виконання чоловічої ролі” (Владислав Мамчур) та Кришталевий приз “Глядацьких симпатій”. Серед нагород також: “Найкраще музичне оформлення”, ”Кращий сценарій” і “3-я премія в категорії “Ігрове кіно” XVII Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров», а також приз за «Найкращу жіночу роль» II Міжнародного кінофестивалю «Буковина». Стрічка була представлена у багатьох міжнародних фестивалях закордоном.

Фільм створено Студією «Золоте Руно» за підтримки Держкіно. Режисер-постановник — Тарас Дудар, сценарист — Олександр Столяров, Дмитро Григоренко, оператор-постановник — Олексій Назарук, композитор — Іван Завгородній, художник-постановник — Олександр Тетерін, продюсери — Дмитро Овечкін, Юрій Будяк.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий