влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

ESportsBattle LEAGUE-старт першої національної кіберфутбольної ліги

В Україні стартує перша національна кіберфутбольна ліга за підтримки Української Асоціації Електронного Футболу — ESportsBattle LEAGUE | 2020-2021.

Переможець змагань увійде у склад національної збірної команди України з кіберфутболу, яка представлятиме нашу країну на міжнародних змаганнях.

Спеціально для журналістів та усіх, хто сприяє висвітленню кіберфутбольної діяльності, ми запросили на пресконференцію кіберспортивних зіркових гостей: Олега «Walkman» Шустенко та Олексія «ForlanFS» Мерсера, які розкажуть про розвиток та стан віртуального футболу в Україні зсередини.

Також, на прес-конференції гості обговорили щодо:

— початку співпраці однієї з найбільших українських кіберспортивних платформ ESportsBattle та Української Асоціації Електронного Футболу:

— презентації кіберспортивної академії для геймерів та майбутніх фахівців кіберспортивних професій — ESportsBattle Academy: https://esportsbattle.academy/;

— старту реєстрації першої кіберфутбольної ліги за підтримки Української Асоціації Електронного Футболу — ESportsBattle LEAGUE | 2020-2021.

Вищезгадані теми на пресконференції будуть висвітлювати спікери:

  • Олександр Баркар — організатор турнірів ESportsBattle

  • Арсеній Салай — керівник ESportsBattle Academy

  • Владислав Шовковський — президент УАЕФ

  • Олег Шустенко — член правління УАЕФ

—    ESportsBattle Academy — освітня платформа для початківців геймерів FIFA, CS: GO, Dota2 і фахівців кіберспортівних професій: https://esportsbattle.academy/;

— ESportsBattle LEAGUE | 2020-202 — перша національна кіберфутбольна ліга за підтримки Української Асоціації Електронного Футболу:https://esportsbattle.football;

— ESportsBattle – одна з найбільших кіберспортивних платформ в Україні: https://www.facebook.com/ESportsBattle.Official.

Переглянути трансляцію пресконференції можна на нашому Youtube каналі: http://bit.ly/ESportsBattle_channel

Або на YouTube каналі УАФ:

https://www.youtube.com/user/OfficialUkraineFA

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий