влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Еко школа що об’єднала країну

21-27 березня у мальовничому м. Ірпінь  відбулася Школа для представників екологічних громадських організацій, куди з’їхались представники зі всієї України.

Метою проведення Школи, було надати 20 місцевим екологічним організаціям, навички і знання, необхідні для дієвої реалізації ними власних проектів та посилення їх спроможності впливати на екологічну політику.Органызатором виступила ВЕГО «МАМА-86″ у партнерстві з Шведським  агентством міжнародного розвитку (SIDA)

Захід відвідали представники екологічних  громадських організацій, з різноманітних куточків Украйни.Протягом 7 днів молоді екологи, вивчали премудрості фандрейзінгу, уроки лідерства, приклади залучення коштів,розглядали різноманітні приклади  та багато інших цікавих тем необхідних для розвитку Громадських організацій. Увесь матеріал будо викладено цікаво та доступно, завдяки досвіду та вмінню тренера Руслана Краплича (Фундація ім. князів-благодійників Острозьких). Цей тренер справжній професіонал своєї справи.

Учасниками отримано новий досвід, знання та налагоджено ефективні комунікаційні зв’язки між  громадськими організаціями України. Школа, дійсно, об’єднала, надихнула, зарядила новими ідеями усіх учасників та підштовхнула до подальшої співпраці. І це все завдяки майстерності тренера, та його індивідуального підходу до кожного.

Нагадаємо, що у червні 2016 пройде другий модуль Школи, де учасники поділяться своїми наробітками за цей час та дізнаються багато нового.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий