влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Дикі предки» або як зароджувався футбол

21 березня, кінотеатр Сінема Сіті Київ (ТРЦ Ocean Plaza, Kiev | Океан плаза, Київ | Оушен плаза, Киев) та VOLGA влаштував для своїх гостей незабутній вечір -  допрем’єрний показ нової анімації “Дикі предки.

Представляли мультфільм  Віктор Вацко (коментатор телеканалів «Футбол1/Футбол2») та Ахтем Сеїтаблаєв, які озвучували героїв.

Мультфільм «Дикі предки» від британської студії Aardman Animations розповідає про життя людей на зламі кам’яної та бронзової доби. Студія відома своїми мультфільмами у техніці пластилінової анімації. У 2007 році на базі студії знято мультсеріал «Баранчик Шон», з яким добре знайомий український глядач. За постановку нового проекту взявся режисер Нік Парк, що отримав 4 нагороди «Оскар» – одну за кращий анімаційний фільм «Воллес і Громіт: прокляття кролика-перевертня» та три за короткометражні мультфільми про тих самих героїв.

На гостей вечора чекали гостинці, фотосесія на червоній доріжці, безліч конкурсів, зона аквагриму та чудові подарунки в кінотеатрі. Що мульт є дуже кумеднийм із добрими персонажами (найбільше — кабанчик кабанело) відзначили не лише діти, а й батьки.

Переглянути тизер мультфільму  та придбати квитки — https://cinemaciti.ua/ocean-plaza/film/diki-predki
Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий