влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Чехи, як і в 1968-му, знову вказують рускім: «Иван иди домой, здесь водки нет!».

Російських чиновників-корупціонерів очікує черговий санаційний удар. У Чехії розроблять національний закон Магнітського, який дозволить запроваджувати національні санкції щодо фізичних та юридичних осіб, які порушили законодавство, насамперед у сфері прав людини, але при цьому уникнули рестрикцій з боку Європейського Союзу. Цим займеться спеціально створене відділення міністерства закордонних справ у співпраці з іншими відомствами.
• особам, що зазнали санкцій, можуть заборонити в’їзд до Чехії або заморозити належне їм майно, а також їх можуть запропонувати внести їх до санкційних списків ЄС.
• Також обмежувальні заходи можуть відрізнятися від тих, що використовуються в Євросоюзі, однак загалом вони укладаються у правила політичного блоку, які визначають поведінку, яка підлягає рестрикціям. Проект ще належить розглянути парламенту республіки.

Такі законодавчі акти можуть допомогти європейським країнам у плані пошуку осіб, пов’язаних із розв’язуванням війни, порушенням прав людини та фінансовими махінаціями.
Аналітики нашого центру вважають, що розробка національних законів «Магнітського» дозволить поставити перешкоди на шляху ухилення від санкцій, а також мінімізувати вплив «друзів Путіна» у Європі.
P.S. Закон Магнітського— закон США та низки інших країн, що містить перелік російських чиновників, причетних до шахрайств, переслідувань та порушень прав людини.

#бункерінфо #Чехія #санкції
Дивіться нас також на YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSRgJVYFtrJ0UTPgefM_-2Q

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий