влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

CELEBRITY AWARDS-найяскравіша зіркова подія цієї осені!

Організатори, Ксанті и LuckyUkraine, раді запрошують на найяскравішу зіркову подію цієї осені — CELEBRITY AWARDS, що стане pre-party до масштабного проекту «Дякую», який стартуватиме у грудні 2020.

Організатори премії готуються вручати свої нагороди найкращим та достойним представникам світу державної служби, моди, бізнесу та мистецтва! Щоденна праця, творчі здобутки та підкорення професійних вершин не можуть і не повинні залишатися непоміченими. Не пропустіть справжній VIP-захід, що вразить шоу-програмою та в одному місці об’єднає Селебріті України, VIP-персон, державних службовців і представників шоу-бізнесу! В рамках івенту пройде щорічна премія CELEBRITY AWARDS, а справжньою окрасою вечора стане конкурс краси, де візьмуть участь чарівні та спокусливі дівчата України.

Рік 2020 є непростим в багатьох аспектах, ситуація світової пандемії також вносить свої корективи і в організацію нашого заходу. Селебріті та зірки інших країн обов’язково отримають свої нагороди. Ми зробимо все, щоб вони були надіслані та вручені своїм власникам.

В Україні переможцям своїх номінацій ми віддамо нагороду особисто в руки на урочистому вечорі, який відбудеться 19 вересня в атмосферному та вишуканому закладі столиці – «KNZS», який розташований на в’їзді у Конча-Заспу за адресою Столичне шосе 275
Санітарно-епідеміологічні заходи безпеки будуть дотримані у повному обсязі, тому ми радимо реєструватися на захід вже сьогодні!

Будь в тренді і не пропусти щорічну церемонію святкування успіху, краси і таланту! 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий