влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

27 жовтня відбулась Зум-конференція громадських об’єднань Хмельниччини на тему «Зелене майбутнє Хмельниччини» на конференції обговорили погляд громадських об’єднань Хмельниччини на актуальні у сфері проблем молоді регіону та України.

Організатором конференції виступила ГО «Центр захисту Хмельничан». У конференції взяли участь громадські об’єднання Хмельницької області:

Дискусія була присвячена таким темам – наукові дослідження про проблему та наслідки зміни клімату, огляд національної кліматоохоронної політика України, приклади ЄС у сфері зниження викидів парникових газів.

Також ГО «Громадський екологічний нагляд» зробили презентацію щодо можливих дій місцевої влади та молодіжних організацій регіону у сфері екології.

ГО «Екологія, соціальний захист та охорона здоров’я Поділля», зробила презентацію діяльності Громадських інспекторів з охорони довкілля

Також було обговорення можливої взаємодії між організаціями та активістами, планування спільних дій та акцій, перейняття досвіду роботи в цій сфері.

Молодіжні організації та активісти будуть мати змогу познайомитись один з одним та налагодити співпрацю

Зустріч відбувалась в рамках ініціативи ГО «Центр захисту Хмельничан» «Розвиток Хмельниччини через діалог інститутів громадського суспільства»

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий