влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 вже скоро

19 вересня 2021 року у Києві відбудеться 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021, третій етап Бігової Ліги Українських Мейджорів від Run Ukraine.

WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН — щорічна масштабна бігова подія, яка має відзнаку Silver Label від IAAF (Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій). А це гарантує проведення змагань на найвищому рівні з відповідністю міжнародним стандартам якості, безпеки і обслуговування.

Напередодні заходу в Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil City Centre в Києві відбулась прес-конференція, гостями якої були:

  • Дмитро Черніцький, СЕО Run Ukraine

  • Артур Міхно, співзасновник Work.ua

  • Равіль Сафіуллін, президент Федерації легкої атлетики України

  • Євгенія Прокоф’єва, рекордсменка України з півмарафону, учасниця літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо та чемпіонату світу-2020 з півмарафону, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України

  • Богдан-Іван Городиський, рекордсмен України з півмарафону, учасник літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо та чемпіонату світу-2020 з півмарафону, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України

  • Наталя Мартіашвілі, організаторка проєкту “Kids autism games”

  • Марина Саєнко, засновниця бігового клубу для дітей з інвалідністю “Рука об руку”

 

“WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 — важлива подія, на яку ми чекали два роки. Минулого року ми готувалися до заходу, але подію відмінили фактично за два тижні. Це був непростий для нас період, але ми це пройшли за підтримки нашого титульного партнера — компанії Work.ua, яка минулого року підписала з нами контракт.

Ми будемо проводити захід в зеленій зоні. Маршрут півмарафону не змінився — він залишається таким, яким був у попередні роки. Цьогоріч призовий фонд змагань становитиме 135 тисяч гривень. Тобто, створено всі умови, щоб всі учасники, як професіонали, так і любителі, отримали задоволення від цього свята“, — сказав генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Цьогоріч в 11-му WORK.UA КИЇВСЬКОМУ ПІВМАРАФОНІ візьмуть участь близько 7 000 учасників, серед яких 118 іноземців з 28 країн світу (Британії, Німеччини, США, Канади, Франції, Бельгії, Куби та інших).

 

Серед відомих особистостей, які візьмуть участь у заході — засновниця порталу Kind Challenge Тетяна Гриньова, ведучий ТРК Україна Анатолій Анатоліч та міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

 

У програмі івенту — індивідуальні дорослі старти 21 км, 10 км, 4,2 км, естафета, командні старти, дитячі та сімейні забіги і Ветеранська десятка.

 

Всі учасники, які подолають свою дистанцію, отримають пам’ятну медаль фінішера, яка цього року буде особливою.

 

“Коли ми познайомилися і зустрілися з Дмитром (Черніцьким), я буквально відчув, що емоційно хочеться приєднатися і підтримувати Run Ukraine — бо ця компанія, яка робить свої події від серця. Це дуже надихає, коли є не просто бізнес а співпадіння цінністного фактору і хочеться такі речі підтримувати”, — зазначив Артур Міхно, співзасновник Work.ua.

 

Абсолютні переможці на кожній з дистанцій серед жінок та чоловіків отримають грошові винагороди. Загальний призовий фонд цього року складає 135 тисяч гривень.

Призи також отримають переможці у вікових групах, командних забігах та естафеті. Цього року найстаршим учасником на півмарафонський дистанції буде 73-річний Микола Величко з Києва.

 

Цього року 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 матиме соціальну складову: у заході братимуть участь представники бігового клубу для дітей з інвалідністю “Рука об руку” та учасники благодійного спортивного проєкту для дітей з аутизмом “Kids Autism Games”. Також в рамках заходу проводять фандрайзингові кампанії фонд захисту тварин “Happy Paw” та “Новий Світ Одеси”.

 

“У 2017 році ми ризикнули і вперше взяли участь у марафоні Run Ukraine разом з дітьми з аутизмом.

Аутизм вважається психічним розладом, але в світі вже говорять, що це особливе світосприйняття. Від себе скажу, що додаткових заходів для тренування таких дітей не потрібно. Ми тренуємося вже 5 років, і саме спорт та тренування є мовою спілуквання та соціалізації для цих дітей. Тому участь у цій події для нас — свято, і хочу подякувати, що ви з нами, а ми з вами вже багато років. Хочу подякувати від кожної сім’ї. Для них це подія, де кожна дитина відчуває себе на рівні з іншими”, — сказала Наталя Мартіашвілі, організаторка проєкту “Kids autism games”.

 

В рамках заходу відбудеться Чемпіонат України з півмарафону, який проводиться під егідою Федерації легкої атлетики України і буде основним відбірковим стартом на Чемпіонат світу-2022, що відбудеться у Китаї.

 

“Це вже третя подія, яку ми проводимо спільно з Run Ukraine. І Федерація завжди буде підтримувати такі заходи“, — сказав Равіль Сафіуллін, президент Федерації легкої атлетики України.

 

У заході візьмуть участь топ-атлети країни, серед яких члени національної збірної України: Богдан-Іван Городиський, Микола Нижник, Дар’я Михайлова та Євгенія Прокоф’єва.

 

“Рада, що зможу брати участь в цьому півмарафоні, а ще й у Чемпіонаті України.

Я планувала відпочити після Олімпійських ігор-2020, але вирішила взяти участь у цих змаганнях.

Я брала участь у багатьох змаганнях за кордоном, і бачу, що Київ не поступається, тому рада, що WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН відбудеться“, — сказала Євгенія Прокоф’єва, рекордсменка України з півмарафону, учасниця літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо.

Цьогоріч 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 відбудеться в “зеленій” карантинній зоні. Це означає, що івент відбудеться оффлайн у повноцінному форматі.

З метою створення безпечних умов для учасників заходу рух автотранспорту деякими вулицями міста буде перекрито під час проведення заходу.

З 05:00 18 вересня до 22:00 19 вересня буде перекрито рух автотранспорту на Контрактовій площі.

Графік перекриття вулиць 18-19 вересня 2021 року:

  • вул. Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вул. Волоської) — з 05:00 18 вересня до 22:00 19 вересня

  • вул. Межигірська (від вул. Г. Сковороди до вул. Спаської) — з 05:00 18 вересня до 22:00 19 вересня

  • вул. Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вул. Андріївської) — з 05:00 18 вересня до 22:00 19 вересня

Графік перекриття вулиць 19 вересня 2021 року: 

вул. Петра Сагайдачного — з 07:00 до 13:30

Боричів узвіз — з 07:00 до 13:30

вул. Ігорівська — з 07:00 до 13:30

вул. Набережно-Хрещатицька (від вул. Верхній Вал до Поштової площі) — з 07:00 до 13:30

вул. Набережно-Хрещатицька (в напрямку Гаванського мосту) — з 07:00 до 11:00

Набережне шосе (від Боричевого узвозу до Дніпровського узвозу) — з 07:00 до 13:30

Набережне шосе (в напрямку Гаванського мосту) — з 07:00 до 11:00

Гаванський міст (в напрямку Північного мосту) — з 07:00 до 11:00

вул. Набережно-Рибальська (в напрямку Північного мосту) — з 07:00 до 11:00

Північний міст (в напрямку житлового масиву Троєщина) — з 07:00 до 11:00

вул. Труханівська — з 07:00 до 12:00

Володимирський узвіз (в напрямку Поштової площі) — з 07:00 до 11:00

Міст Метро — з 07:00 до 10:00

поворот з мосту Метро на Набережне шосе — з 07:00 до 11:00

Офіційний сайт змагань: workua.kyivhalfmarathon.org

Нагадаємо, 11-й WORK.UA КИЇВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 — третій етап Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 від Run Ukraine.

Цього року Бігова Ліга включає п’ять заходів:

Організатор — Run Ukraine

Титульний партнер — Work.ua

ДОВІДКА:

Work.ua — сайт пошуку роботи №1 в Україні.

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий