влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Зводи маму в кіно»

 

«Зводи маму в кіно». Саме під таким гаслом, 16 січня, у прокат вийшла нова українська комедія Антоніо Лукіча «Мої думки тихі». Чому маму? Мабуть, тому, що саме стосунки сина та мами опиняються в центрі уваги авторів фільму. Проте не лише цим цінна та картина, на яку варто піти у будь-якому складі. Навіть самому все одно варто.

Урочиста  прем’єра комедії “Мої думки тихі” (https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mEJ_KOUWhB0&feature=emb_logo), що мала відбутися у кінотеатрі «Cinema Citі» (Ocean Plaza), перенесли у кінотеатр “Київська Русь”. Зміна місця прем’єри пов’язана з аварією поблизу Ocean Plaza і підтопленням торгового центру.

Фільм розповідає історію про те, як, зазнавши безліч невдач у роботі та особистому житті, молодий звукорежисер Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити “незручну Україну” та вирушити в “привабливу Канаду” подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі стає найменш зручна для цього людина – мама Вадима, яку зіграла заслужена артистка України Ірма Вітовська.

 

Також режисер отримав нагороду національної премії кінокритиків “Кіноколо” у категорії “Відкриття року”, яка відзначає автора найкращого повнометражного дебюту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОРОТКО:

Актриса є володаркою національних кінопремій «Золота Дзиґа», «Золотий Дюк» та двічі — премії «Кіноколо». Також вона є лауреаткою театральної премії «Київська Пектораль», отримала національну премію у сфері телебачення «Телетріумф» та є першою лауреаткою премії «Women in art» від «HeForShe» у категорії «Театр і кіно», створеної ООН і Українським інститутом.

Ірма Вітовська є також активною громадською діячкою.

 

 

 

 


Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий